Casepacker

Beter en efficiënter verpakken

DH Casepacker met checkunit, Case packer high-end

Casepacker op maat

Wordt het tijd dat uw productieproces geoptimaliseerd wordt? Bent u op zoek naar een specialist die dit voor u kan realiseren? DH Automation uit Werkendam heeft jarenlange ervaring met het automatiseren van productieprocessen. Loopt vooral het verpakkingsproces van uw producten niet soepel? Met een casepacker die wij voor u ontwerpen en installeren worden uw producten goed, snel en efficiënt verpakt. Onze casepackers onderscheiden zich door korte omsteltijden, slimme software en lage onderhoudskosten. Wij ontwerpen een casepacker op maat die volledig is afgestemd op de behoeften van uw bedrijf. Voor elk automatiseringsvraagstuk hebben wij de juiste oplossing. Het DH team bestaat uit een enthousiast team van 17 specialisten met jarenlange ervaring met automatiseringsprocessen in de industrie en logistiek. U kunt ons inschakelen voor totale automatisering van productie, logistiek tot verpakkings- palletiserlijnen en van ERP/MES software tot robotisering. Met onze volledig eigen software en systemen én met alle technische knowhow in eigen huis kunt u rekenen op een casepacker die perfect aansluit op uw productieproces. Wij werken graag aan uitdagende projecten en wij zetten ons ook graag voor u in. Onze maatwerkoplossingen zorgen voor meer werkplezier, een hogere productie, betere kwaliteit en dus een hoger rendement.

Casepacker DH inpakmachine

Casepacker DH complete end of line oplossing

Casepacker of casepackers van DH Automation Technology

Zoekt u naar een snelle en efficiënte manier om uw producten te verpakken? Bent u daarom geïnteresseerd in een casepacker of zelfs meerdere casepackers? Is uw bedrijf toe aan een automatiseringsproces of een verbetering van uw bedrijfsprocessen die er nu al zijn, door het toevoegen van een casepacker? Met onze jarenlange ervaring in de industrie en logistiek weet DH Automation Technology precies wat u bedoelt en waar u naar zoekt. En we hebben meteen goed nieuws, want we bieden u ook de oplossing! Met onze casepacker of meerdere casepackers worden schaaltjes, MAP trays, skintrays, skinpacks, flowpacks, topseal bakjes, clamshells, cups en semi flexibele producten efficiënt verpakt in dozen, kartonnen trays en kratten. Al meer dan 15 jaar helpen wij bedrijven in heel Nederland met verbeteringen van hun productieprocessen, waarbij we gebruik maken van automatisering, speciaal machinebouw en robotisering. Alle technische knowhow is hebben we hiervoor in eigen huis, zodat het resultaat een efficiënte oplossing is. Blijf niet langer zitten met de vraag of u wel of niet casepackers in wilt gaan zetten in uw bedrijf, maar neem met DH Automation Technology vrijblijvend contact op. Tijdens een kennismakings- en adviesgesprek hoort u van ons wat wij voor uw verpakkingsproces kunnen betekenen.

Veel voordelen met casepackers

Natuurlijk is het eerste doel van een verbetertraject, dat er efficiënter gewerkt gaat worden en dat er een kostenbesparing ontstaat. U merkt echter al zeer snel dat er veel meer voordelen te behalen zijn: de productie zal hoger worden en de kosten juist lager. De kwaliteit neemt toe. Ook heeft u betere controle en inzicht, doordat wij kunnen monitoren en, indien nodig, bijsturen. Er is verbeterde continuïteit en een logisch gevolg van dit alles is, dat er een beter rendement ontstaat. Saaie en herhalende taken en zelfs zwaar werk worden door de casepackers overgenomen en dat heeft een gunstige effecten voor uw medewerkers. Het meer uitdagende werk blijft over, doordat de casepacker de taken overneemt waarvoor niet veel denkwerk nodig is. Zo ontstaat meer werkplezier en ook zal het ziekteverzuim daardoor afnemen. Uw personeelskosten nemen vanzelfsprekend ook af. Een fijne bijkomstigheid is dat u zult zien dat er een hogere klanttevredenheid teweeg wordt gebracht, die zal leiden tot grotere klantloyaliteit ten opzichte van uw producten. DH Automation Technology heeft ruime ervaring en werkt met eigen software en systemen op het gebied van packaging, picking en palletising. We werken met standaard modules, maar vanzelfsprekend leveren wij indien gewenst volledig maatwerk. Een complete productielijn wordt door ons verbeterd door automatisering en u plukt daar gegarandeerd te vruchten van.

Casepacker en meer

Onze automatiseringsoplossing gaat verder dan alleen het bouwen en installeren, omdat we ook het beheer en onderhoud op ons nemen. We zijn op preventief onderhoud ingesteld, omdat we willen voorkomen dat de casepacker stil komt te staan. Dat kost u uiteindelijk alleen maar geld en dat willen we te allen tijde voorkomen. Daarom zijn we ook 24 uur per dag voor u bereikbaar. DH Automation Technology geeft een totaaloplossing, die aansluit op de werkwijze in uw bedrijf. Van de eerste tot de laatste sensor tot aan managementsoftware is alles in goede handen. De casepackers of verpakkingsmachines van DH Automation Technology onderscheiden zich op de markt. We verzekeren u korte omsteltijden, slimme software en lage onderhoudskosten. We mogen onszelf dan ook koploper in de markt noemen, ook nog eens mede door toonaangevend te zijn in de nieuwste innovaties. We bieden een breed diensten- en productenaanbod en leveren een totaal automatiseringsproces dat loopt van productie en logistiek tot verpakkings- en palletiserlijnen. We nemen u gehele bedrijf onder de loep en stellen vervolgens verbeterprocessen voor. Daarna installeren we de casepackers en blijven u bijstaan. We leveren turnkey oplossingen, wat wil zeggen dat als onze technische mensen de deur uitlopen, de casepackers geheel gebruiksklaar zijn. We leveren technische ondersteuning op alle technische gebieden van IT, Software, Mechanica, Mechatronica en Elektrotechniek. Daarnaast zult u merken dat DH Automation Technology altijd persoonlijk advies geeft. We achten persoonlijk contact zeer hoog en houden van korte lijnen. Bij ons komt u niet voor verrassingen te staan. Neem vandaag nog even een kijkje op onze website om ons grote scala aan diensten en producten op het gebied van automatisering te kunnen zien. Wellicht is het een goed idee om nog verder te kijken dan alleen het toevoegen van een casepacker aan uw bedrijf. Denkt u hierbij aan een robot casepacker, een andere geautomatiseerde manier van stapelen met palletisers of een onderdeel in de logistiek, dat beter kan worden georganiseerd. Als specialisten vertellen we u er graag tot in detail meer over!