Casepacker

Beter en efficiënter verpakken

DH Casepacker met checkunit, Case packer high-end

Casepacker op maat

Wordt het tijd dat uw productieproces geoptimaliseerd wordt? Bent u op zoek naar een specialist die dit voor u kan realiseren? DH Automation uit Werkendam heeft jarenlange ervaring met het automatiseren van productieprocessen. Loopt vooral het verpakkingsproces van uw producten niet soepel? Met een casepacker die wij voor u ontwerpen en installeren worden uw producten goed, snel en efficiënt verpakt. Onze casepackers onderscheiden zich door korte omsteltijden, slimme software en lage onderhoudskosten. Wij ontwerpen een casepacker op maat die volledig is afgestemd op de behoeften van uw bedrijf. Voor elk automatiseringsvraagstuk hebben wij de juiste oplossing. Het DH team bestaat uit een enthousiast team van 17 specialisten met jarenlange ervaring met automatiseringsprocessen in de industrie en logistiek. U kunt ons inschakelen voor totale automatisering van productie, logistiek tot verpakkings- palletiserlijnen en van ERP/MES software tot robotisering. Met onze volledig eigen software en systemen én met alle technische knowhow in eigen huis kunt u rekenen op een casepacker die perfect aansluit op uw productieproces. Wij werken graag aan uitdagende projecten en wij zetten ons ook graag voor u in. Onze maatwerkoplossingen zorgen voor meer werkplezier, een hogere productie, betere kwaliteit en dus een hoger rendement.

Casepacker DH inpakmachine

Casepacker DH complete end of line oplossing

Casepacker geoptimaliseerd door experts

Als u ons inschakelt om een casepacker te ontwerpen en installeren dan kunt u alles met een gerust hart aan ons overlaten. Alle taken die komen kijken bij automatisering nemen wij voor onze rekening; wij ontzorgen u compleet en bieden een totaaloplossing. Als wij uw casepacker opleveren dan is deze direct klaar voor gebruik; wij bieden turn-key oplossingen. Een goede communicatie is de basis voor een succesvolle automatisering en daarom houden wij de lijnen kort en is er persoonlijk contact. Het uitgangspunt van onze aanpak is een tevreden klant en een langdurige relatie.

Uitstekende service voor uw casepacker

Ons technisch DH team biedt snelle en deskundige service. U kunt ons 24 uur per dag bereiken als u vragen of problemen heeft. Bij storingen zijn onze monteurs snel ter plaatse om deze op te lossen. De beste manier om storingen te voorkomen is het laten uitvoeren van preventief onderhoud. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Met een casepacker wordt saai, gevaarlijk, belastend en herhalend werk geautomatiseerd. Afwisselend en uitdagend werk blijft over zodat u meer werkplezier heeft. DH Automation draagt graag een steentje bij aan de groei van uw bedrijf. Wij zijn koploper in de markt en toonaangevend in de nieuwste innovaties.