vision robot yaskawa checker

Visionsysteem

Wilt u meer controle over uw proces?

Machine vision barcode en tekst lezen doos Applicatie software engineering

Controle verbeteren

Wilt u nauwkeuriger produceren? Houd u van hoge kwaliteit? Heeft u graag constante kwaliteit? Wilt u meer informatie over uw product? Houd u graag uw productie onder controle? Dan bent u bij de specialisten van DH aan het juiste adres voor een (machine)visionsysteemoplossing.

Machinevision

Een machinevision-controlesysteem is een optisch camerasysteem dat bestaat uit hard- en software welke samenwerken met een camera. Dit systeem zorgt door middel van beeldanalyse voor een optische kwaliteitscontrole. Het camerabeeld wordt uitgelezen en beeldgegevens worden gecontroleerd aan de hand van vooraf ingestelde parameters. Zo kan het product gecontroleerd worden op maat, vorm en kleurafwijkingen. Verder is het ook mogelijk om de positie te meten en te controleren van producten. Data uit het machinevisionsysteem gebruiken we weer voor het aansturen van robotsystemen of voor de registratie van productkwaliteit.

2D-vision
Met 2D-vision wordt er informatie uit een beeld gehaald zonder diepteweergave en -informatie.

3D-vision
Met 3D-vision wordt er ook diepte-informatie uit een beeld gehaald, hierdoor is het bijvoorbeeld mogelijk om inhoud te meten.

Vakmanschap

De specialisten van DH onderzoeken uw proces, we kijken wat voor u de beste oplossing is. Wij ontwerpen een visionoplossing die ervoor zorgt dat u beter presteert. Met DH haalt u de vakkundige visionspecialist in huis. Door jaren van ervaring en kennis van diverse processen, garanderen wij deskundig advies en een optimaal proces.

 

Wilt u weten wat wij kunnen betekenen in de verbetering van uw productieproces?

Neem dan contact op voor kennismaking en advies: tel. +31 (0)183 500205.

Vision inspectie checker controle
Yaskawa Motoman MH5 Machine Vision Applicatie vision pick en place