DH industriële automatisering

Wilt u efficiënter en beter werken?

IA Lessenaar Industrial Automation industriele automatisering 2

Industriële automatisering

Slimmer en makkelijker werken, dat wilt u toch ook? Dit maken wij mogelijk met ons maatwerk in industriële automatiseringsoplossingen voor machines, installaties en processen.

Efficiëntie en automatisering

Machines en productieprocessen kenmerken zich door efficiëntie en automatisering. De technologie die dit mogelijk maakt ontwikkelt zich in snel tempo. Er komen steeds weer nieuwe automatiseringsoplossingen beschikbaar. Hierdoor kan nog beter en efficiënter gewerkt worden.

Voorop blijven lopen

Om een goed bedrijfsresultaat te behalen is het noodzakelijk om de concurrentie voor te blijven. Hierbij is het essentieel om gebruik te maken van de laatste technische mogelijkheden. DH is hiervoor de juiste partner, wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en hebben deze automatiseringskennis in huis.

Succesvoller ondernemen

Door de oplossingen van DH verbetert u de kostenefficiency, arbeidsomstandigheden, kwaliteit en uw onderscheidend vermogen. Hierdoor gaat u nog succesvoller ondernemen.

Ervaring en expertise

Wij bij DH vinden het een prachtige uitdaging om onze relaties te voorzien van de laatste state-of-the-art-productie- en machineautomatisering. Door onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van productieautomatisering en productiesystemen leveren we systemen die uw proces optimaal laten functioneren.

Totaaloplossing turnkeyprojecten

DH Automation Technology B.V. biedt haar partners alle oplossingen voor een hoogwaardige productieomgeving; van engineering, installatie en onderhoud tot beheer. Wij bieden maatwerkoplossingen op bijvoorbeeld het gebied van productiesoftware, SCADA en PLC-software, besturingspanelen, MCC-ruimtes (Motor Control Center), robotsystemen, visionsystemen, doseer-, weeg- en mengsystemen, transportsystemen, handlingsystemen en pick&place-systemen. Een belangrijk onderdeel hiervan is de integratie van zowel mechanica, hardware, besturing en software. Bij DH hebben we de disciplines en expertise in huis om een naadloze totaaloplossing te leveren waarbij u één aanspreekpunt heeft.

Alles verbonden van sensor tot ERP

DH industrial automation helpt bedrijven bij het automatiseren van hun machines en processen. Daarbij maken we slim gebruik van besturingen, maatwerksoftware en elektrotechnische systemen. Door het koppelen van de industriële automatisering aan uw managementsysteem krijgt u optimale controle over uw bedrijfsproces.

Beter werken door automatisering

Hoewel betere controle en meer efficiency vaak het startpunt zijn bij verbetertrajecten, is het resultaat van onze inbreng vaak veelzijdig en verrassend:

  • Hogere productie
  • Hogere systeembetrouwbaarheid en beschikbaarheid
  • Eenvoudigere bediening
  • Lagere kosten
  • Hogere kwaliteit
  • Betere controle en inzicht
  • Lager energieverbruik

 

Wilt u weten wat wij kunnen betekenen in de verbetering van de automatisering bij u?

Neem dan contact op voor kennismaking en advies: tel. +31 (0)183 500205.