HMI software engineering

Wilt u een efficiënte HMI-oplossing?

Menger automatisering HMI touchscreen Overzicht

Controle over uw machine

Wilt u altijd inzicht in de actuele status van uw machine? Houd u van een eenvoudige bediening? Heeft u graag inzichtelijk hoe uw machine functioneert? Wilt u ook op afstand uw machine bedienen? Dan bent u bij de specialisten van DH aan het juiste adres voor een efficiënte oplossing in HMI software engineering.

HMI software engineering

‘Human Machine Interface’ oftewel de koppeling tussen machine en mens, dat is waar HMI voor staat. HMI verzorgt de gebruikersomgeving voor controle, bediening en visualisatie van een machine of proces. Door middel van de HMI-oplossingen van DH krijgt u optimale controle over uw proces. U bedient uw machine op een eenvoudige manier. Machinestatus en procesdata worden overzichtelijk weergegeven en gerapporteerd. Door een duidelijke visualisatie en een eenvoudige bediening houdt u controle over uw machineproces.

Eenvoudige bediening

HMI-systemen van DH onderscheiden zich door een overzichtelijk ontwerp, eenvoudige bediening en slimme integratie met PLC- en managementsystemen. De HMI is voorzien van handige helpinstructies bij meldingen en storingen.

Totaaloplossing

DH levert HMI-systemen voor machines, logistieke systemen, productielijnen en processen. De engineers van DH houden ervan om een totaaloplossing te leveren die naadloos aansluit op uw machineproces. Hierbij vinden we het een mooie uitdaging om het systeem zo te ontwerpen dat u met een eenvoudige bediening een complexe machine slim kan bedienen.

 

Wilt u weten wat wij kunnen betekenen in uw bedieningsvraag?

Neem dan contact op voor kennismaking en advies: tel. +31 (0)183 500205.

PS Padhandler bediening HMI touchscreen
BBedieningspaneel HMI besturingskast paneelbouw