IT app software engineering

Wilt u een slimme softwareapplicatie om nog beter te werken?

Software applicatie engineering LMS Logistic management software Logistieke software

Expertise

Voor een efficiënte automatisering van uw (productie)proces moeten softwareapplicaties, managementsystemen en automatiseringsprocessen op een vakkundige manier worden ontworpen en geïmplementeerd. DH heeft de expertise in huis om een totaaloplossing te leveren. Met applicatie-softwareengineering zorgen we ervoor dat software naadloos aansluit op uw proces. Dankzij jarenlange ervaring van de software engineers van DH in verschillende industrieën, leveren we slimme softwareapplicaties en apps om uw proces efficiënt te laten werken.

Engineering van softwareapplicaties

Softwareapplicaties van DH onderscheiden zich door een overzichtelijk ontwerp, eenvoudige bediening en slimme integratie met PLC- en managementsystemen. Software en apps worden door DH geschreven voor logistieke systemen, productielijnen, machines, procesautomatisering en robotinstallaties.

Microsoft Visual Studio

Onze software engineers maken veel gebruik van Microsoft Visual Studio en schrijven applicaties in C#. We zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en gebruiken de nieuwste technieken.

Maatwerk-apps

Apps ontwikkelen we specifiek voor uw proces, een voorbeeld van een maatwerk-app is de Pickapp. Hierbij kan een orderpicker eenvoudig via een tablet of smartphone artikelen picken.

Slimme integratie

Softwareapplicaties worden door DH regelmatig gecombineerd met maatwerk geschreven apps, PLC’s, SCADA en HMI-bedieningssoftware. Hierbij zorgen we altijd voor een naadloze en slimme integratie van deze systemen. Daarnaast hebben we ervaring met het koppelen aan administraties, WMS, ERP en managementsystemen waardoor u altijd controle hebt op uw productieproces en goederenstroom.

Maatwerk softwareapplicaties

Softwareapplicaties en apps worden altijd op maat, specifiek voor uw proces ontworpen. Hierdoor bent u verzekerd van een optimaal werkende softwareoplossing. Bij het ontwerpen van software voor uw proces staan bediengemak en veiligheid voorop. Er wordt veel aandacht besteed aan een eenvoudige bediening en een goede controle over uw installatie. We beschikken over een brede expertise op het gebied van industriële automatisering en volgen de ontwikkelingen op de voet. We adviseren u graag voor de beste oplossing.

 

Wilt u weten wat wij kunnen betekenen in uw softwarevraagstuk?

Neem dan contact op voor kennismaking en advies: tel. +31 (0)183 500205.

Machine vision barcode en tekst lezen doos Applicatie software engineering