IT app software engineering

Wilt u een slimme softwareapplicatie om nog beter te werken?

Expertise

Voor een efficiënte automatisering van uw (productie)proces moeten softwareapplicaties, managementsystemen en automatiseringsprocessen op een vakkundige manier worden ontworpen en geïmplementeerd. DH heeft de expertise in huis om een totaaloplossing te leveren. Met applicatie-softwareengineering zorgen we ervoor dat software naadloos aansluit op uw proces. Dankzij jarenlange ervaring van de software engineers van DH in verschillende industrieën, leveren we slimme softwareapplicaties en apps om uw proces efficiënt te laten werken.

Engineering van softwareapplicaties

Softwareapplicaties van DH onderscheiden zich door een overzichtelijk ontwerp, eenvoudige bediening en slimme integratie met PLC- en managementsystemen. Software en apps worden door DH geschreven voor logistieke systemen, productielijnen, machines, procesautomatisering en robotinstallaties.

Microsoft Visual Studio

Onze software engineers maken veel gebruik van Microsoft Visual Studio en schrijven applicaties in C#. We zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en gebruiken de nieuwste technieken.

Maatwerk-apps

Apps ontwikkelen we specifiek voor uw proces, een voorbeeld van een maatwerk-app is de Pickapp. Hierbij kan een orderpicker eenvoudig via een tablet of smartphone artikelen picken.

Slimme integratie

Softwareapplicaties worden door DH regelmatig gecombineerd met maatwerk geschreven apps, PLC’s, SCADA en HMI-bedieningssoftware. Hierbij zorgen we altijd voor een naadloze en slimme integratie van deze systemen. Daarnaast hebben we ervaring met het koppelen aan administraties, WMS, ERP en managementsystemen waardoor u altijd controle hebt op uw productieproces en goederenstroom.

Maatwerk softwareapplicaties

Softwareapplicaties en apps worden altijd op maat, specifiek voor uw proces ontworpen. Hierdoor bent u verzekerd van een optimaal werkende softwareoplossing. Bij het ontwerpen van software voor uw proces staan bediengemak en veiligheid voorop. Er wordt veel aandacht besteed aan een eenvoudige bediening en een goede controle over uw installatie. We beschikken over een brede expertise op het gebied van industriële automatisering en volgen de ontwikkelingen op de voet. We adviseren u graag voor de beste oplossing.

 

Wilt u weten wat wij kunnen betekenen in uw softwarevraagstuk?

Neem dan contact op voor kennismaking en advies: tel. +31 (0)183 500205.

Machine vision barcode en tekst lezen doos Applicatie software engineering
IA HMI Scada operator stations control room, supervisor control and data aquisition

Applicatie Software Engineering

Wilt u een slimme software applicatie om nog beter te werken?

Software applicatie engineering LMS Logistic management software Logistieke software

Expertise

Voor een efficiënte automatisering van uw (productie) proces moeten software applicaties, managementsystemen en automatiseringsprocessen op een vakkundige manier worden ontworpen en geïmplementeerd. DH heeft deze expertise in huis om een totaal oplossing te leveren. Met de applicatie software engineering zorgen we ervoor dat software naadloos aansluit op uw proces.

Dankzij jarenlange ervaring van de software engineers van DH in verschillende industrieën, leveren we slimme software applicaties en APP’s om uw proces efficiënt te laten werken.

Applicatie software engineering

Software applicaties van DH onderscheiden zich door een overzichtelijk ontwerp, eenvoudige bediening en slimme integratie met PLC en management systemen. Software en APP’s worden door DH geschreven voor logistieke systemen, productielijnen, machines, procesautomatisering en robot installaties.

Microsoft Visual Studio

Onze software engineers maken veel gebruik van Microsoft Visual Studio en schrijven applicaties in C# . We zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en gebruiken de nieuwste technieken.

Maatwerk App’s

App’s ontwikkelen we specifiek voor uw proces, een voorbeeld van een maatwerk app is bijvoorbeeld de Pick APP hierbij kan een orderpicker eenvoudig via een tablet of smartphone artikelen picken.

Slimme integratie

Software applicaties worden door DH regelmatig gecombineerd met maatwerk geschreven App’s, PLC’s, SCADA en HMI bedieningssoftware. Hierbij zorgen we altijd voor een naadloze en slimme integratie van deze systemen. Daarnaast hebben we ervaring met het koppelen aan administratie, WMS, ERP en management systemen waardoor u altijd controle hebt op uw productieproces en goederenstroom.

Maatwerk Software applicaties

Software applicaties en APP’s worden altijd op maat, specifiek voor uw proces ontworpen. Hierdoor bent u verzekert van een optimaal werkende software oplossing. Hierbij staat bediengemak en veiligheid voorop bij het ontwerpen van software voor uw proces. Er wordt veel aandacht besteedt aan een eenvoudige bediening en een goede controle over uw installatie.

We volgen de ontwikkelingen op de voet en beschikken over een brede expertise op het gebied van Industriële automatisering. We adviseren u graag voor de beste oplossing.

Wilt u weten wat wij kunnen betekenen voor uw software vraagstuk?

Neem dan contact op voor een kennismaking en advies: 0031183500205.

Machine vision barcode en tekst lezen doos Applicatie software engineering

Waarom DH inschakelen?

Uw resultaat voorop

Bij DH werken alleen maar vakmensen. Wij zijn specialisten met liefde voor het vak, die bij alles wat we doen het resultaat en belang van de klant voorop stellen.

Maatwerk oplossingen

Om het productie proces zo optimaal mogelijk te laten verlopen, maken we gebruik van maatwerk automatisering en robotisering. Afhankelijk van uw situatie wordt een oplossing bedacht die goed samenwerkt met uw proces. Ook de motivatie en opleiding van de medewerkers in uw processen zijn een belangrijke factor om beter te kunnen presteren. We hebben hier oog voor en houden rekening met de situatie.

Beter werken

Samen zoeken we de beste oplossing die voor u-de klant- het meeste voordeel oplevert. Automatisering geeft maximale controle over uw proces. Robotisering maakt het mogelijk om belastend werk te automatiseren en prettiger te werken. Door realtime inzicht in uw productie proces wordt aansturen van het proces eenvoudiger. Wij weten dat dit alleen haalbaar is als onze productie systemen naadloos aansluiten op u en uw proces. Daarom bedenken we alleen maatwerk oplossingen die op uw productie proces zijn afgestemd. Meedenken, vernieuwen en vakmanschap dat is waar we sterk in zijn. DH beschikt over de relevante kennis en ervaring om uw organisatie verder te brengen en heeft verschillende disciplines in huis om uw verbetertraject te ondersteunen:

 • Handling en montage systemen
  • Handling robots
  • Absorber pad handling
  • Montage en assemblage lijnen
  • Product handling en bewerking
  • Productie machines ontladen en beladen
 • Pick & Place systemen
  • Thermoform machine ontladen en stapelen
  • Product picker
  • Pick en Place robot
 • Verpakking systemen
  • Ventielzakken afvul robot
  • Inpak systemen
  • Robot case packers
  • Kratten afvul robot
 • Palletiseer systemen
  • Palletiseer robots
  • Ventiel zakken palletisering
  • Dozen palletisering
  • Kratten palletisering
  • Bundels palletisering
 • Weeg en doseer systemen
  • Checkwegers en controle weging
  • Loss-in weight doseer wegers
  • Bulk en silo wegers
  • Wegende mengers
  • Afvul weegsystemen
 • Controle systemen
  • (Machine) Vision controle systemen

Wilt u weten wat wij kunnen betekenen voor verbetering van uw productie proces?

Neem dan contact op voor een kennismaking en advies: 0031183500205.

LS LMS Logistic Management Software Overview software applicatie engineering