DH procesautomatisering

Zoekt u state-of-the-art procesautomatisering?

IA Slider SCADA_Menger wegen doseren en mengen

Procesautomatisering op maat

Op zoek naar een procesautomatisering specialist? Slimmer en makkelijker werken, dat wilt u toch ook? Dit maken wij mogelijk met ons maatwerk in procesautomatiseringsoplossingen. Door de oplossingen van DH verbetert u de kostenefficiency, arbeidsomstandigheden, kwaliteit en het onderscheidend vermogen van uw bedrijf. Hierdoor gaat u nog succesvoller ondernemen.

Expertise in procesautomatisering

Wij bij DH vinden het een prachtige uitdaging om onze relaties te voorzien van de laatste state-of-the-art procesautomatisering. Door onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van procesautomatisering leveren we systemen die uw proces optimaal laten functioneren.

Van processoftware tot sensor

DH Automation Technology B.V. biedt haar partners alle oplossingen voor een hoogwaardige productieprocesomgeving; van engineering, installatie, onderhoud tot beheer. Wij bieden maatwerkoplossingen bijvoorbeeld op het gebied van MES, processoftware, SCADA- en PLC-software, besturingspanelen, MCC-ruimtes (Motor Control Center), en doseer-, weeg- en mengsystemen.

Totaalintegratie

Een belangrijk onderdeel van procesautomatisering is de integratie van hardware, besturing en software. Bij DH hebben we deze disciplines en de expertise in huis om een naadloze totaaloplossing te leveren waarbij u één aanspreekpunt heeft.

Wilt u weten wat wij kunnen betekenen in de verbetering van uw productieproces?

Neem dan contact op voor kennismaking en advies: tel. +31 (0)183 500205.

IA Slider Proces automatisering 1
Industriele automatisering food

Procesautomatisering: volledig op maat!

Is uw procesautomatisering niet op orde? Wilt u dat al uw bedrijfsprocessen zoals productieproces efficiënter verlopen zodat het rendement van uw organisatie hoger wordt? Neem dan contact op met DH Automation Technology uit Werkendam. Wij hebben voor elke automatiseringsvraag een oplossing. Onze maatwerkoplossingen zorgen voor meer werkplezier, een hogere productie, betere kwaliteit en dus een hoger rendement. Wij hebben een breed diensten en producten aanbod; voor elke automatiseringsvraag kunt u bij ons terecht. Of het nu gaat om productiesystemen, logistieke systemen, industriële automatisering of robotisering, DH heeft jarenlange ervaring en gaat geen uitdaging uit de weg. Procesautomatisering geeft maximale controle over uw proces. Dit is alleen haalbaar als onze automatisering exact aansluit op uw proces. Wij verkopen geen standaardoplossing maar wij onderzoeken uw proces en bedenken daar een maatwerkoplossing bij. Hiervoor zetten wij volledig eigen software en systemen in. DH is koploper in de markt en toonaangevend in de nieuwste innovaties. Wij hebben alle technische know-how in huis zodat we altijd voor efficiënte oplossingen zorgen. Wij zijn sterk in meedenken, vernieuwen en vakmanschap.

Uitstekende service bij procesautomatisering

Bij procesautomatisering zijn service en onderhoud heel belangrijk om stagnatie in de productie te voorkomen. Ons technisch DH team van meer dan 16 specialisten staan garant voor snelle en deskundige service. Onze dienstverlening is zowel op afroep bij calamiteiten als op contractbasis. Preventief onderhoud voorkomt veel ellende. Mocht er een probleem zijn dan kunt u ons altijd bellen. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Wij bieden technische ondersteuning op alle technische gebieden van IT, software, mechanica, mechatronica en elektrotechniek. Onze service is ook beschikbaar voor machines en installaties die door andere fabrikanten zijn ontwikkeld.

Persoonlijk contact voor een perfecte procesautomatisering

Een goede relatie met de klant vinden wij erg belangrijk. Wij geloven zelfs dat het de basis is van succesvolle automatisering. Als wij voor u aan de slag gaan dan is er persoonlijk contact en houden wij de lijnen kort. U wordt precies over de voortgang op de hoogte gehouden maar alle verantwoordelijkheid ligt bij ons. Wij zorgen voor turn-key oplossingen en u hoeft niets doen; wij ontzorgen. Ons team vindt het geweldig leuk om elke uitdaging aan te gaan en wij zetten ons elke dag in om uw bedrijfsprocessen efficiënt te laten verlopen. Bij ons staat klantresultaat en tevredenheid voorop. Uw procesautomatisering is in goede handen bij de specialisten van DH. Uw proces wordt sneller, beter en goedkoper. We zorgen voor een hogere kwantiteit en kwaliteit!