DH procesautomatisering

Zoekt u state-of-the-art procesautomatisering?

IA Slider SCADA_Menger wegen doseren en mengen

Procesautomatisering op maat

Op zoek naar een procesautomatisering specialist? Slimmer en makkelijker werken, dat wilt u toch ook? Dit maken wij mogelijk met ons maatwerk in procesautomatiseringsoplossingen. Door de oplossingen van DH verbetert u de kostenefficiency, arbeidsomstandigheden, kwaliteit en het onderscheidend vermogen van uw bedrijf. Hierdoor gaat u nog succesvoller ondernemen.

Expertise in procesautomatisering

Wij bij DH vinden het een prachtige uitdaging om onze relaties te voorzien van de laatste state-of-the-art procesautomatisering. Door onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van procesautomatisering leveren we systemen die uw proces optimaal laten functioneren.

Van processoftware tot sensor

DH Automation Technology B.V. biedt haar partners alle oplossingen voor een hoogwaardige productieprocesomgeving; van engineering, installatie, onderhoud tot beheer. Wij bieden maatwerkoplossingen bijvoorbeeld op het gebied van MES, processoftware, SCADA- en PLC-software, besturingspanelen, MCC-ruimtes (Motor Control Center), en doseer-, weeg- en mengsystemen.

Totaalintegratie

Een belangrijk onderdeel van procesautomatisering is de integratie van hardware, besturing en software. Bij DH hebben we deze disciplines en de expertise in huis om een naadloze totaaloplossing te leveren waarbij u één aanspreekpunt heeft.

Wilt u weten wat wij kunnen betekenen in de verbetering van uw productieproces?

Neem dan contact op voor kennismaking en advies: tel. +31 (0)183 500205.

IA Slider Proces automatisering 1
Industriele automatisering food

Procesautomatisering: volledig op maat!

Bent u op zoek naar een manier om de procesautomatisering van uw bedrijf uit handen te geven? Is het werk wat er moet worden gedaan saai en tijdrovend en wilt u dat door middel van een procesautomatisering verhelpen? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij DH Automation. DH Automation heeft meer dan 15 jaar ervaring met het automatiseren van processen. Wij zorgen er logistiek voor dat onze klanten prettiger en efficiënter werken zodat uzelf niet de saaie handelingen hoeft te verrichten. DH Automation is gevestigd in Werkendam en werkt graag met verschillende bedrijvend door heel Nederland. Wij werken graag aan uitdagende projecten en leveren altijd maatwerk. Met onze automatisering en snelle servicedienst helpen we onze klanten aan een optimale OEE. Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan voor procesautomatisering en bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf moeten betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door onze afgeronde projecten en neem direct contact met ons op. 

Uitstekende service bij procesautomatisering

Door samen te werken met DH Automation haalt u voordeel uit onze onderscheidende punten. Wij kenmerken onszelf door persoonlijk contact en korte lijnen. Mede hierdoor kunnen wij u persoonlijk advies aanbieden en kunnen wij sneller verbeterpunten voorstellen voor het proces. Omdat wij maatwerk leveren kunnen wij elk bedrijf de beste oplossing bieden. Wij leveren maatwerk door standaard modules te creëren. Hierdoor krijgt u de beste oplossing voor uw proces. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgebouwd in de industrie en in de logistiek. Vandaag de dag kunnen wij u een breed aantal diensten en producten aanbieden. Denkt u aan een totale automatisering van productie, logistiek tot en met verpakkings- en palletiserlijnen. Wij zijn koploper in de markt en toonaangevend in de nieuwste innovaties. Doordat wij complete automatisering oplossingen aanbieden van ERP/MES software tot en met robotisering kunt u met elke automatiseringsvraag bij ons terecht. DH Automation biedt technische ondersteuning op alle technische gebieden van IT, Software, Mechanica, Mechatronica, Elektrotechniek. Wij ontzorgen en zorgen voor turn-key oplossingen. Door ons team van maar liefst 17 specialisten kunnen wij voorzien van een snelle en deskundig service.

Persoonlijk contact voor een perfecte procesautomatisering

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het op maat maken van een procesautomatisering? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor uw bedrijf. U beter laten werken door onze automatisering, dat is ons doel. We vinden het geweldig leuk om als team de uitdaging aan te gaan. Ons doel is om steeds slimmere en efficiëntere oplossingen te bedenken voor onze relaties. Wij zorgen ervoor dat u tevreden bent en resultaat haalt uit onze oplossing.