DH procesautomatisering

Zoekt u state-of-the-art procesautomatisering?

IA Slider SCADA_Menger wegen doseren en mengen

Procesautomatisering op maat

Op zoek naar een procesautomatisering specialist? Slimmer en makkelijker werken, dat wilt u toch ook? Dit maken wij mogelijk met ons maatwerk in procesautomatiseringsoplossingen. Door de oplossingen van DH verbetert u de kostenefficiency, arbeidsomstandigheden, kwaliteit en het onderscheidend vermogen van uw bedrijf. Hierdoor gaat u nog succesvoller ondernemen.

Expertise in procesautomatisering

Wij bij DH vinden het een prachtige uitdaging om onze relaties te voorzien van de laatste state-of-the-art procesautomatisering. Door onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van procesautomatisering leveren we systemen die uw proces optimaal laten functioneren.

Van processoftware tot sensor

DH Automation Technology B.V. biedt haar partners alle oplossingen voor een hoogwaardige productieprocesomgeving; van engineering, installatie, onderhoud tot beheer. Wij bieden maatwerkoplossingen bijvoorbeeld op het gebied van MES, processoftware, SCADA- en PLC-software, besturingspanelen, MCC-ruimtes (Motor Control Center), en doseer-, weeg- en mengsystemen.

Totaalintegratie

Een belangrijk onderdeel van procesautomatisering is de integratie van hardware, besturing en software. Bij DH hebben we deze disciplines en de expertise in huis om een naadloze totaaloplossing te leveren waarbij u één aanspreekpunt heeft.

Wilt u weten wat wij kunnen betekenen in de verbetering van uw productieproces?

Neem dan contact op voor kennismaking en advies: tel. +31 (0)183 500205.

IA Slider Proces automatisering 1
Industriele automatisering food

Procesautomatisering: volledig op maat!

Door het automatiseren van processen van machines en software worden productieprocessen geoptimaliseerd. Vindt u dat uw bedrijfsprocessen verbeterd kunnen worden? DH Automation uit Werkendam is een ervaren specialist op het gebied van procesautomatisering. Wij hebben voor elke automatiseringsvraag een oplossing. Ons aanbod van diensten en producten is breed; wij leveren oplossingen voor industriële automatisering, logistieke systemen en productiesystemen. DH Automation is koploper in de markt en toonaangevend in de nieuwste innovaties. Met alle technische know-how in eigen huis en volledige eigen software en systemen zorgen wij voor procesautomatisering op maat. Uw werk wordt leuker, efficiënter en makkelijker met procesautomatisering die exact aansluit op uw bedrijfsprocessen. Het resultaat van onze maatwerkoplossing is een hogere productie, betere kwaliteit en dus een hoger rendement. Wij hebben jarenlange ervaring in de industrie en logistiek en werken graag aan uitdagende projecten. DH ontwikkelt, bouwt en integreert technische oplossingen en systemen om uw proces efficiënt en automatisch te laten verlopen. Wij kunnen verschillende systemen inzetten voor procesautomatisering. Wij gaan graag met u in gesprek om mee te denken over het perfecte systeem voor uw organisatie. Wij verkopen geen standaardoplossing. We onderzoeken uw proces en zoeken daar de meest efficiënte methode bij.

Uitstekende service bij procesautomatisering

Wij leveren uitstekende service en onderhoud aan onze systemen. Onze onderhoudsservice is ook beschikbaar voor machines en installaties die door andere fabrikanten zijn ontwikkeld. Bij calamiteiten kunnen wij snel ter plaatse zijn. Ons technische team staat 24 uur per dag voor u klaar. Waar u ook woont in Nederland, wij komen naar u toe. Wij zijn sterk in gepland preventief onderhoud en u kunt bij ons een servicecontract afsluiten zodat alle systemen optimaal blijven functioneren. Als u ons inschakelt voor procesautomatisering dan ontzorgen wij u compleet. Met onze turn-key oplossingen worden machines gebruiksklaar opgeleverd. DH Automation onderscheidt zich op diverse punten en daartoe behoort ook persoonlijk contact en korte lijnen. Succesvolle procesautomatisering begint volgens ons met een goede relatie die gebaseerd is op wederzijds vertrouwen.

Persoonlijk contact voor een perfecte procesautomatisering

Wilt u meer weten over procesautomatisering? Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen. Wij luisteren graag naar uw wensen en vertellen u graag over de mogelijkheden en onze werkwijze. U krijgt van ons persoonlijk advies en wij komen met verbetervoorstellen. Met procesautomatisering verdwijnt saai, gevaarlijk, belastend en herhalend werk en blijft er afwisselend en uitdagend werk over. Met de Total Factory Automation oplossing van DH heeft u één automatiseringsoplossing die ervoor zorgt dat u zeer efficiënt en bovendien beter kan werken.