DH procesautomatisering

Zoekt u state-of-the-art procesautomatisering?

IA Slider SCADA_Menger wegen doseren en mengen

Procesautomatisering op maat

Op zoek naar een procesautomatisering specialist? Slimmer en makkelijker werken, dat wilt u toch ook? Dit maken wij mogelijk met ons maatwerk in procesautomatiseringsoplossingen. Door de oplossingen van DH verbetert u de kostenefficiency, arbeidsomstandigheden, kwaliteit en het onderscheidend vermogen van uw bedrijf. Hierdoor gaat u nog succesvoller ondernemen.

Expertise in procesautomatisering

Wij bij DH vinden het een prachtige uitdaging om onze relaties te voorzien van de laatste state-of-the-art procesautomatisering. Door onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van procesautomatisering leveren we systemen die uw proces optimaal laten functioneren.

Van processoftware tot sensor

DH Automation Technology B.V. biedt haar partners alle oplossingen voor een hoogwaardige productieprocesomgeving; van engineering, installatie, onderhoud tot beheer. Wij bieden maatwerkoplossingen bijvoorbeeld op het gebied van MES, processoftware, SCADA- en PLC-software, besturingspanelen, MCC-ruimtes (Motor Control Center), en doseer-, weeg- en mengsystemen.

Totaalintegratie

Een belangrijk onderdeel van procesautomatisering is de integratie van hardware, besturing en software. Bij DH hebben we deze disciplines en de expertise in huis om een naadloze totaaloplossing te leveren waarbij u één aanspreekpunt heeft.

Wilt u weten wat wij kunnen betekenen in de verbetering van uw productieproces?

Neem dan contact op voor kennismaking en advies: tel. +31 (0)183 500205.

IA Slider Proces automatisering 1
Industriele automatisering food

Geïnteresseerd in procesautomatisering?

Heeft u een productiebedrijf en wilt u het productieproces automatiseren? DH Automation uit Werkendam is dé specialist op het gebied van procesautomatisering. Wij bieden totale automatisering. Met de Total Factory Automation oplossing van DH heeft u één automatiseringsoplossing. Met onze automatisering zult u zeer efficiënt en bovendien met meer plezier werken. U kunt bij ons terecht voor:

 • machineautomatisering

 • productieautomatisering

 • bulk- en stortgoedautomatisering

 • procesautomatisering

 • productiesystemen

 • logistieke systemen

 • management software

Ons aanbod van diensten en producten is breed. Op deze website kunt u alle details lezen over de complete automatisering oplossingen die wij te bieden hebben. Wij werken met volledig eigen software en systemen. Alle technische know how hebben wij in eigen huis en dat resulteert in efficiënte oplossingen. Ons team van 17 specialisten zorgt voor procesautomatisering op maat. Wij onderzoeken uw bedrijfsprocessen nauwkeurig, geven persoonlijk advies en komen met verbeter voorstellen. Onze automatisering sluit exact aan op uw bedrijfsproces. Procesautomatisering zorgt voor meer werkplezier. Saai, gevaarlijk en belastend werk verdwijnt. Afwisselend en uitdagend werk blijft over. Procesautomatisering geeft maximale controle over uw proces. Het wordt sneller, beter en goedkoper. De kwantiteit en kwaliteit worden hoger.

Totale ontzorging bij procesautomatisering

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in de automatisering van productie en logistiek. Wij gaan dan ook enthousiast met elke nieuwe uitdaging aan de slag. Als u DH Automation inschakelt om uw proces te automatiseren dan wordt u door ons compleet ontzorgd. Bij oplevering is alles gebruiksklaar. U kunt direct aan de slag. Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. De lijnen zijn bij ons kort zodat u snel contact heeft met de juiste persoon. Elke dag halen wij het beste uit onszelf om u te ondersteunen bij uw bedrijfsgroei. Hierbij spelen onze creativiteit, vakmanschap en servicegerichtheid een belangrijke rol. Met onze maatwerkoplossingen dragen we ons steentje bij aan uw bedrijfsgroei. Wij bieden technische ondersteuning op alle technische gebieden van IT, Software, Mechanica, Mechatronica en Elektrotechniek. Volgens ons heeft een succesvolle automatisering alles te maken met een goede relatie met onze klanten. Een goede relatie die gebaseerd is op wederzijds vertrouwen. Ook als uw bedrijfsproces al geautomatiseerd is kunnen wij veel voor u betekenen. Het is verstandig om het proces regelmatig onder de loep te nemen. Zeker als uw bedrijf groeit kan een upgrade of een aanpassing nodig zijn.

Service en onderhoud procesautomatisering

Onze afdeling service en onderhoud (DH Service & Maintenance) is een belangrijke tak van ons bedrijf. Elke machine en elk systeem heeft onderhoud nodig. Voor een optimaal productieproces is het verstandig om regelmatig onderhoud uit te laten voeren. Regelmatig onderhoud voorkomt storing en uw machines en systemen zullen langer mee gaan. De 24-uurs economie vraagt om een productieproces dat constant doorgaat. Als er zich plotseling toch een storing voordoet dan moet dat zo snel mogelijk worden opgelost. Onze serviceafdeling is daarom 24 uur per dag bereikbaar. Als u ons belt dan reageren wij direct. DH Automation is sterk in gepland preventief onderhoud. U kunt bij ons een servicecontract afsluiten zodat alle installaties in optimale conditie blijven. Ook als de machines en installaties zijn ontwikkeld door andere fabrikanten stellen wij onze service beschikbaar. Wat voor vraag of probleem u ook heeft. DH Service & Maintenance staat 24 uur per dag voor u klaar!

Meer weten over procesautomatisering?

Bent u benieuwd wat DH Automation voor u kan betekenen? Wij nodigen u graag uit voor een kennismaking- en adviesgesprek. DH Automatisering is koploper in de markt. Wij zijn toonaangevend in de nieuwste innovaties. Automatisering heeft vele voordelen. Uw medewerkers zullen er blij mee zijn. Wij zullen onze sterke punten voor u samenvatten:

 • Totaaloplossing

 • Betrouwbaar

 • Innovatief

 • Vakmanschap

 • Goede en snelle service

 • Eigen monteurs

 • Praktische engineers

Wij zijn betrokken bij onze klanten. Die betrokkenheid is er ook nadat de automatisering succesvol is afgerond. Wij bouwen automatische controle en metingen in. Op deze manier zorgen we ervoor dat het proces automatisch bewaakt wordt. Met onze automatische rapporten houdt u inzicht en overzicht. DH Automation zorgt voor een productieproces dat op alle onderdelen soepel en efficiënt verloopt. Wij kunnen uw installatie voorzien van een DH servicemodule waarmee we altijd en overal uw software kunnen beheren. Op afstand kunnen wij snel storingen onderzoeken. Hiervoor hoeven we niet naar u toe te komen. Voor verbetering van uw productieproces bent u bij DH Automation aan het juiste adres. Wij zijn er voor elektrisch onderhoud en service, voor softwareservice en onderhoud en voor mechanisch onderhoud en service. Veel tevreden bedrijven gingen u al voor. Het resultaat van onze inbreng is vaak veelzijdig en verrassend. Wij helpen u graag bij het verbeteren van uw productieproces.