Mechanische installatie en montage

Sterk werk, met de mechanische installatie van DH

Ventiel zakken palletiseer industriële robot

Eigen mechanische installatie en montage

DH ontwikkelt, assembleert en installeert mechatronicasystemen, robots en machines. Door onze eigen mechanische installatie en montage houden we de kwaliteit op een hoog niveau. De mechanische installatie en montage wordt gedaan bij productiebedrijven en logistieke bedrijven.

Maatwerksysteem

Als totaalsysteemleverancier ontwikkelen we maatwerkoplossingen welke standaard niet verkrijgbaar zijn. Hierdoor krijgt u een oplossing die exact aansluit op uw proces. DH blinkt daarin uit en ondersteunt de klant met raad en daad in het realiseren van zijn doelstellingen op het gebied van productie en logistieke automatisering.

Totaaloplossing

Bij DH leveren we graag een totaaloplossing, hierbij hoort ook de mechanische installatie en montage van automatiseringssystemen en robots. De systemen die DH installeert worden voor uw situatie op maat door DH ontworpen. We zorgen ervoor dat onze oplossing exact aansluit op uw bedrijfsproces. Wij houden ervan om een hoogwaardige en mooie mechanische installatie te leveren, die betrouwbaar, robuust en van hoge kwaliteit is. Bovendien zien onze oplossingen er goed uit.

Mechanische installatie en montage

Voor de mechanische installatie wordt op locatie de exacte afmetingen en positie ingemeten. De uitlijning van de opstelling wordt gecontroleerd. Alle onderdelen worden samengesteld en geassembleerd. De totaaloplossing wordt mechanisch gemonteerd. Bij de mechanische installatie wordt het systeem geplaatst en opgesteld in de juiste positie. Hierbij wordt de uitlijning nauwkeurig in de gaten gehouden.

Wilt u weten wat wij kunnen betekenen in de verbetering van uw productieproces?

Neem dan contact op voor kennismaking en advies: tel. +31 (0)183 500205.

Transport en mechanische installatie en montage van de padhandler