Bulk- en stortgoedautomatisering

Wilt u efficiënter produceren met lagere kosten?

Totaaloplossing van machine tot complete fabriek

Slimmer en makkelijker werken, dat wilt u toch ook? Dit maken wij mogelijk met onze maatwerkautomatisering voor uw stort- en bulkgoedproductieproces. Door de automatiseringsoplossingen van DH verbetert u de kostenefficiency, arbeidsomstandigheden, kwaliteit en uw onderscheidend vermogen. Hierdoor gaat u nog prettiger werken en succesvoller ondernemen. Wij bij DH vinden het een prachtige uitdaging om onze relaties echt verder te helpen. We bedenken en installeren state-of-the-art bulk- en stortgoedautomatisering.

Jarenlange ervaring

Door onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van automatisering leveren we oplossingen die uw proces optimaal laten functioneren. DH Automation Technology B.V. biedt haar partners alle automatiseringsoplossingen voor een hoogwaardige solid processing; van engineering, installatie, onderhoud tot beheer.

Systeemintegratie op maat

Wij bieden maatwerkoplossingen, bijvoorbeeld op het gebied van fabriekssoftware, SCADA en PLC-software, touchscreens, bedieningspanelen, besturingspanelen, MCC-ruimtes (Motor Control Center), regelsystemen en transport-, doseer-, weeg- en mengsystemen. Belangrijk onderdeel hiervan is altijd de complete integratie van o.a. transportsystemen, pompen, kleppen, weegsystemen, sensoren, hardware, besturing en software. Bij DH hebben we de disciplines en expertise in huis om een naadloze oplossing voor uw stort- en bulkgoedautomatisering te leveren.

Wilt u weten wat wij kunnen betekenen in de verbetering van uw productieproces?

Neem dan contact op voor kennismaking en advies: tel. +31 (0)183 500205.

DH
IA Elektrische installatie bulk en stortgoed small (6)