Elektrische installatie en montage

Wilt u ook een betrouwbare totaaloplossing van goede kwaliteit?

elektrische installatie aansluiten besturingskast elektrisch service en onderhoud

Totaaloplossing

Bij DH leveren we graag een totaaloplossing en hierbij hoort een betrouwbare elektrische installatie en montage van goede kwaliteit. De elektrische installatie en montage wordt door onze eigen monteurs uitgevoerd. Onze monteurs leveren graag een installatie van goede kwaliteit en die er ook goed uitziet.

Elektrische installatie en montage

Elektrische installaties zijn er in allerlei soorten, van klein tot groot en van simpel tot complex. DH levert elektrische installaties voor automatisering in de industrie, logistiek, productie, processing en machinebouw. Deze elektrische installaties zorgen voor de aansturing en automatisering van productieprocessen, logistieke processen en machines. Onder industriële elektrische installaties worden niet alleen de besturingskasten bedoeld, maar ook alles wat met het goed functioneren van het elektrische systeem te maken heeft. Denk hierbij aan bekabeling, kabelladders en goten, kabelrupsen, netwerken en bussystemen, aarding van de installatie, werkschakelaars, etc.

Maatwerkontwerp

DH zorgt op basis van uw situatie, wensen en mogelijkheden voor een goed ontwerp van uw elektrische installatie. Hierbij gaan we voor kwaliteit, overzicht en bedrijfszekerheid. Met uiteindelijk als doel: een efficiënte installatie en lage exploitatiekosten. Elektrische installaties van DH kenmerken zich door betrouwbaarheid, kwaliteit en zijn overzichtelijk opgebouwd.

Werkzaamheden elektrische installatie en montage

De volgende werkzaamheden worden o.a. door DH uitgevoerd tijdens de installatie:

  • Monteren van kabelladders en kabelgoten
  • Plaatsen van besturingskasten en schakelkasten
  • Monteren van elektrische componenten zoals sensoren, werkschakelaars en beveiligingen
  • Coderen van de kabels, zodat een component snel in de tekeningen kan worden opgezocht. Dit zorgt ervoor dat uw installatie eenvoudig te onderhouden is en overzichtelijk blijft
  • Kabels trekken naar alle elektrische componenten
  • Aansluiten van alle elektrische componenten
  • Uitvoeren van controlemetingen voor het testen van de installatie
  • Het testen van I/O’s. Hierdoor weten we of alle sensoren en actuatoren juist functioneren en dat de installatie voldoet aan onze kwaliteitseisen
  • Functioneel testen

Functionele test

Tijdens het functioneel testen van de installatie wordt de werking gecontroleerd. Per functie wordt door DH getest of de installatie voldoet aan de gestelde eisen. Hierdoor weten we of de installatie juist functioneert. Bij DH leveren wij graag een totaaloplossing, hierbij hoort een betrouwbare elektrische installatie van goede kwaliteit. Wij houden ervan om een hoogwaardige en mooie installatie te leveren, die overzichtelijk is en er goed uitziet.

 

Wilt u weten wat wij kunnen betekenen voor uw elektrische installatie?

Neem dan contact op voor kennismaking en advies: tel. +31 (0)183 500205.

Elektrische installatie en bekabeling proces installatie