Elektrotechnische engineering

Zoekt u een slimme en efficiënte elektro- en besturingstechnische oplossing?

Schakelkast en besturingskast hoofdverdeler

Vakmanschap in elektrotechnische engineering

De jarenlange ervaring van DH in de wereld van elektrotechnische engineering zorgt ervoor dat we op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Steeds zoeken we naar slimmere en efficiëntere elektro- en besturingstechnische oplossingen. We zijn op de hoogte van de laatste normen voor elektrotechnische installaties, schakelkasten en besturingspanelen. Wij willen vooroplopen in automatisering en besturingstechniek. Daarom investeren we voortdurend in nieuwe kennis en innovaties.

Engineering besturingstechnische installatie

Onze elektrotechnische engineers zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van geavanceerde besturingstechnische installaties. Deze besturingssystemen worden toegepast in industriële installaties, productielijnen en productiemachines. Tijdens de engineering worden de juiste componenten geselecteerd en in de elektrische schema’s opgenomen. Door het ontwerpen van de juiste samenstelling van PLC, sensoren, relais, beveiligingen en hardware wordt een oplossing geëngineerd die exact aansluit op alle wensen en eisen.

Engineering besturingskasten en schakelkasten

De elektrotechnische engineers van DH hebben ruime ervaring in het ontwerpen van besturingskasten, MCC-panelen, schakelkasten, bedieningspanelen en lessenaars. Deze worden ingezet in industriële installaties, productielijnen en productiemachines. Tijdens de engineering wordt de juiste samenstelling van componenten bedacht en in het elektrische ontwerp opgenomen.

Engineering elektrische schema’s en tekeningen

Bij de elektrotechnische engineering maken we gebruik van geavanceerde CAD-tekensoftware SEE Electrical of Eplan en specifieke ontwerptools. Het resultaat is een goed en duidelijk elektrisch ontwerp wat bestaat uit een tekeningenpakket met elektrische schema’s, visuele lay-outs, 2D-tekeningen, overzichten, lijsten en materiaaloverzichten.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan contact op voor kennismaking en advies: tel. +31 (0)183 500205.

RVS besturingskast automatisering mengers