Besturingskasten en paneelbouw

Gaat u ook voor hoge kwaliteit besturingskasten en paneelbouw?

Mengen doseren en wegen besturingskast hmi touchscreen paneelbouw

DH ontwerpt, bouwt en installeert schakelkasten, bedieningspanelen en besturingspanelen. Doordat we het gehele traject van engineering tot installatie van besturingskasten en paneelbouw in eigen beheer hebben, leveren we een eindresultaat van hoge kwaliteit.

Van ontwerp tot installatie

Voor het gehele traject van ontwerp tot installatie kunt u bij DH terecht. Het ontwerpen van een eenvoudige besturingskast is voor ons net zo normaal als een kast met een complexe besturing.

Het proces van besturingskasten en paneelbouw

Na akkoord voor de opdracht wordt het ontwerp uitgewerkt met de bijbehorende elektrische schema’s, layouttekeningen en materiaallijsten. Als deze goedgekeurd zijn zal het bouwen van de besturingskast worden opgestart. Aansluitend zullen FAT- en SAT-documenten (Factory Acceptance Test en Site Acceptance Test) worden opgesteld ten behoeve van het testen van de besturingskast met aanverwante installaties. De FAT-test vindt plaats op de paneelbouwafdeling bij DH. Bij akkoord van de FAT, wordt met de installatie gestart. Na de installatie wordt de SAT-test op locatie uitgevoerd. Als de SAT-test akkoord is zal de installatie definitief in bedrijf worden gesteld.

Onafhankelijk

DH is een niet-merkgebonden partij en gaat altijd voor kwaliteit. We zorgen voor een goed werkende installatie met een juiste prijs-kwaliteitverhouding. Juist omdat DH onafhankelijk is en jarenlange ervaring heeft in de wereld van besturingstechniek is er veel kennis in huis. Onze engineers, paneelbouwers en monteurs zijn gewend om werkzaamheden te verrichten aan velerlei types besturingssystemen en hebben dan ook veel kennis in huis. Deze kennis zetten wij graag in om degelijke besturingskasten te kunnen opleveren.

Kwaliteit

Alle besturingskasten die DH oplevert worden gebouwd conform de geldende normeringen. We maken gebruik van onze slimme DH-standaard waarbij we snel en betrouwbaar een besturingspaneel leveren van hoge kwaliteit.

 

Wilt u ook een maatwerkbesturingskast en paneelbouw van hoge kwaliteit?

Neem dan contact op voor kennismaking en advies: tel. +31 (0)183 500205.

IA Pasteur proces PID