Cobot pick and place systeem

Beter en efficiënter werken.

De voordelen van cobot pick and place systemen

Wilt u de herhalende overzetbewegingen en -handelingen in het productieproces automatiseren? Neem dan contact op met DH Automation uit Werkendam. Wij kunnen voor u een cobot pick and place systeem ontwikkelen dat exact aansluit bij uw productieproces. U kunt voor elke automatiseringsvraag bij ons terecht. Ons aanbod van diensten en producten is breed. Ons bedrijf bestaat uit verschillende disciplines: Industriële automatisering, Logistieke systemen en oplossingen, Productie systemen en oplossingen en Service & Onderhoud. Met een cobot pick and place systeem wordt uw productieproces sneller en efficiënter. Een cobot pick and place systeem is kostenefficiënt, gebruiksvriendelijk en is flexibel in te zetten. Een groot voordeel is dat werkzaamheden die onveilig zijn gebleken voor mensen nu worden overgenomen door een cobot. De werkomstandigheden voor uw medewerkers worden veiliger. Ook is het prettiger werken als repetitieve en monotone taken worden geautomatiseerd. Als u ons inschakelt voor het ontwikkelen, bouwen en installeren van een cobot pick and place systeem dan onderzoeken wij uw productieproces grondig. Wij zoeken naar de beste methode voor een optimale automatisering. Hierbij houden wij ook rekening met het bestaande productie- en bedrijfsproces. Ons team bestaat uit 17 deskundige specialisten. Wij hebben alle technische know how in eigen huis om voor een efficiënte oplossing.

 

Wilt u weten wat wij kunnen betekenen voor verbetering van uw palletiseer proces?

Neem dan contact op voor kennismaking en advies: tel. +31 (0)183 500205.

Innovatie cobot pick and place systeem

DH Automation is koploper in de automatiseringsmarkt. We hebben jarenlange ervaring in de industrie en logistiek. Met onze volledig eigen software en systemen hebben wij al veel bedrijven kunnen ondersteunen bij de automatisering van hun bedrijfsprocessen. Wij bieden op alle technische gebieden ondersteuning. Denk hierbij aan IT, Software, Mechanica, Mechatronica en Elektrotechniek. DH Automation is toonaangevend in de nieuwste innovaties. Ontdek hoe u uw bedrijf kunt laten groeien, de productiviteit kunt verbeteren en de kwaliteit kunt verhogen. Wij leveren maatwerk!

Service

Het is mooi om het cobot pick and place systeem in werking te zien. Stilstand kost geld en dat moet worden voorkomen. Preventief onderhoud is heel belangrijk om storing te voorkomen. Als er onverwacht toch een storing optreedt kunt u contact opnemen met onze serviceafdeling. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar. Voor u het weet kan het productieproces weer gestart worden. Persoonlijk contact en korte lijnen vinden wij erg belangrijk. Het is ons doel om u beter te laten werken door onze automatisering. Een goede relatie met onze klanten is de basis voor elke succesvolle automatisering. Meedenken, vernieuwen en vakmanschap; dat is waar we sterk in zijn!