Cobot stapelaar

Beter en efficiënter werken.

De voordelen van een cobot stapelaar

Kost het stapelen van producten in het productieproces veel tijd? Wilt u het stapelproces automatiseren? DH Automation uit Werkendam heeft de juiste oplossing voor u. Met een cobot stapelaar op maat zal uw bedrijfsproces aanzienlijk verbeteren. Een cobot stapelaar is een collaboratieve robot die ontworpen is om met mensen samen te werken in een gemeenschappelijke ruimte. Een cobot stapelaar verlicht de taak van uw operator door eentonige, saaie, herhalende en zeer precieze taken over te nemen. Het maakt niet uit welke producten er gestapeld moeten worden, de cobot stapelaar stapelt alle producten snel en efficiënt op. DH Automation ontwikkelt, bouwt en installeert cobot stapelaars op maat. Dat betekent dat de cobot stapelaar exact aansluit op uw productieproces. Ook de integratie met het bestaande productie- en bedrijfsproces wordt door ons nauwkeurig uitgewerkt. Voor elke automatiseringsvraag hebben wij de juiste oplossing. We maken onze klanten blij met technische oplossingen, systemen en service op het gebied van:

  • Productiesystemen en automatisering

  • Logistieke systemen en automatisering

  • Industriële automatisering voor machine, productieprocessen procesinstallaties en stort- en bulkgoed installaties

  • Robotisering

  • Management software ERP/MES

Ons aanbod van diensten en producten is breed. Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen op deze website. Hier worden al onze activiteiten gedetailleerd beschreven. Wij werken met volledig eigen software en systemen. Alle technische know how hebben wij in eigen huis. Het technische DH team bestaat uit 17 specialisten. Zij gaan enthousiast met elke uitdaging aan de slag.

 

Wilt u weten wat wij kunnen betekenen voor verbetering van uw palletiseer proces?

Neem dan contact op voor kennismaking en advies: tel. +31 (0)183 500205.

Jarenlange ervaring met cobot stapelaar

DH Automation heeft jarenlange ervaring in de industrie en logistiek. Al veel bedrijven hebben wij in de loop der jaren ondersteund bij het automatiseren van hun bedrijfsproces. Met de Total Factory Automation oplossing van DH heeft u één automatiseringsoplossing die ervoor zorgt dat u zeer efficiënt en bovendien beter kan werken. DH Automation is koploper in de markt en toonaangevend in de nieuwste innovaties. Onze maatwerkoplossingen zorgen voor nog meer werkplezier, een hogere productie, betere kwaliteit en dus een hoger rendement.

Service en onderhoud cobot stapelaar

DH Automation ontzorgt u graag. We zijn snel, vakkundig en denken in oplossingen. Onze serviceafdeling is dag en nacht bereikbaar. Bij storingen hoeft u ons maar te bellen en wij staan voor u klaar. Wij begrijpen heel goed dat stilstand geld kost. Preventief onderhoud voorkomt calamiteiten en uw cobot stapelaar gaat langer mee. Persoonlijk contact en korte lijnen vinden wij belangrijk. Wilt u weten wat wij kunnen betekenen in de verbetering van uw productieproces? Neem contact met ons op. Wij nodigen u graag uit voor een kennismakingsgesprek.