Doseersysteem

Beter werken met ons doseersysteem

Menger automatisering HMI touchscreen Overzicht

Doseersysteem specialist

Loopt het productieproces in uw bedrijf niet zo goed als u zou willen? Zoekt u een automatiseringsbedrijf dat een passend doseersysteem kan realiseren? DH Automation Technology uit Werkendam is op automatiseringsgebied de koploper. Een goed doseersysteem staat voor minimaal productverlies en hoge efficiency. De kwaliteit van uw product is gewaarborgd en handmatige handelingen worden geautomatiseerd. Het productieproces verloopt efficiënter, beter, makkelijker en goedkoper. Onze maatwerkoplossingen zorgen voor meer werkplezier omdat saai, herhalend werk word geautomatiseerd en het afwisselende en uitdagende werk overblijft. DH heeft een breed diensten en producten aanbod en u kunt voor elke automatiseringsvraag bij ons terecht. Uw bedrijf beter laten werken door automatisering, dat is ons doel. Wij verkopen geen standaardoplossing maar onderzoeken uw proces nauwkeurig en zoek daar de meest efficiënte methode bij. Integratie met het bestaande productie- en bedrijfsproces wordt nauwkeurig uitgewerkt. Wij werken met volledig eigen software en systemen. DH heeft alle technische know-how in eigen huis en wij staan garant voor efficiënte oplossingen. U kunt bij ons terecht voor totale automatisering van het productieproces en logistiek tot verpakkings- en sorteersystemen.

Doseersysteem: compleet ontzorgd!

Een goed doseersysteem nodig? Als wij bij u een doseersysteem installeren dan kunt u rekenen op uitstekende service. Service en onderhoud zijn belangrijk om machines en systemen optimaal te laten functioneren. Daarom bieden wij op alle technische gebieden van IT, software, mechanica, mechatronica en elektrotechniek technische ondersteuning. Bij calamiteiten kunt u ons altijd bellen, wij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Zelfs als machines en installaties door andere fabrikanten zijn ontwikkeld dan zijn wij ook beschikbaar. We willen voorkomen dat uw doseermachine storing krijgt en daarom zijn wij sterk in preventief onderhoud. Wij kunnen gepland onderhoud doen op contractbasis. Heeft u een vraag of probleem? U kunt altijd contact met ons opnemen.

Succesvol doseersysteem op maat

DH onderscheidt zich op diverse punten en één daarvan is onze persoonlijke benadering. Wij investeren in de relatie met onze klanten en u kunt van ons creativiteit, vakmanschap en servicegerichtheid verwachten. Wij zorgen ervoor dat u tevreden bent en resultaat haalt uit onze oplossing. Succesvolle automatisering begint volgens ons met een goede relatie. Daarom vinden wij persoonlijk contact en onderhouden wij gedurende het proces korte lijnen. U bent overal van op de hoogte maar u hoeft zelf niets te doen! DH zorgt voor turn-key oplossingen en dat betekent dat alle taken die met de installatie van het doseersysteem te maken hebben onze verantwoordelijkheid zijn en dat u helemaal ontzorgd wordt. Als team willen wij u graag ondersteunen bij uw bedrijfsgroei!

Wilt u weten wat wij kunnen betekenen in de verbetering van uw productieproces?

Neem dan contact op voor kennismaking en advies: tel. +31 (0)183 500205.

IA Nauta menger wegen doseren