Jerrycan palletiser

Beter en efficiënter werken

Highspeed palletising tekening

Jerrycan palletiser, jerrycans palletiser, van DH Automation Technology

Worden er in uw bedrijf vaak jerrycans gestapeld en zoekt u daarom een jerrycan palletiser? Een jerrycans palletiser helpt om efficiënt te kunnen stapelen, zodat er gezorgd wordt voor een optimale beladingsgraad van de pallet. Daardoor nemen opslag en transport minder ruimte in. Bij DH Automation Technology weten we wat u bedoelt als u vraagt om een jerrycan palletiser. Onze jerrycans palletiser wordt al door veel van onze klanten tot grote tevredenheid ingezet. DH Automation Technology heeft meer dan 15 jaar ervaring in de automatisering op de gebieden industrie, logistiek en productie. Onze core business is het ontwikkelen, bouwen en leveren van packaging en palletiser lijnen. Een jerrycan palletiser wordt ook wel een robot palletiser genoemd, waar veel voordelen mee te behalen zijn. U kunt bij ons terecht voor een veelheid aan automatisering:

  • robot palletiser compact,

  • robot palletiser modulair,

  • palletiser machine high speed,

  • casepacker,

  • pick & place,

  • inline checkunit,

  • inline wikkelaar.

Met de jerrycans palletiser tilt u het stapelen van de te verzenden pallets op een hoger, doelmatiger niveau. Het is mogelijk om de jerrycan palletiser los bij ons aan te schaffen, als onderdeel van uw productieproces, maar DH Automation Technology kan vanzelfsprekend ook heel het proces automatiseren. Wij maken gebruik van standaard modules, waarbij we de beste en meest efficiënte oplossingen creëren. Wij leveren maatwerk, zodat de jerrycans palletiser precies past bij wat u voor ogen heeft. We integreren met gemak en naadloos een jerrycans palletiser in een al bestaand systeem. Voor een complete installatie van een jerrycan palletiser ontwikkelen wij een product grijper, software, veiligheidshekwerk en aan- en afvoersystemen.

Wilt u weten wat wij kunnen betekenen in de verbetering van uw productieproces?

Neem dan contact op voor kennismaking en advies: tel. +31 (0)183 500205.

Dozenpalletiser van DH PS

Dozenpalletiser van DH

Waarom jerrycan palletiser, jerrycans palletiser?

We vertellen u graag meer over de voordelen van de jerrycan palletiser. Een jerrycans palletiser staat garant voor snelheid, maximale efficiëntie en hoge capaciteit. Dit komt door de grote bewegingsvrijheid en een hogere restwaarde door de universele toepassing van robots. Een jerrycans palletiser is zeer bedrijfszeker, werkt veilig en kent minimale onderhoudskosten. Het is mogelijk dat een jerrycans palletiser meerdere lijnen in het bedrijf kan bedienen. De robot kan uitgerust worden met multifunctionele grijpers, zodat behalve jerrycans ook andere producten opgepakt kunnen worden. Denk aan emmers, zakken, blikken, trays, dozen, kratten en flessen. Er is niet veel omsteltijd nodig en ook kunt u zelfs automatisch wisselen van product grijper. Een belangrijk voordeel betreft uw werknemers. Omdat de jerrycan palletiser geestdodend, alsmaar herhalende handelingen overneemt, neemt hun werkplezier alleen maar toe. Ze kunnen ingezet worden voor meer intelligent werk. Bovendien krijgen ze niet meer te maken met lichamelijk zwaar werk, dat ook nog eens gevaarlijk kan zijn.

Jerrycan palletiser, jerrycans palletiser en meer

DH Automation Technology levert niet zomaar een jerrycan palletiser, u ontvangt veel meer dan alleen maar een product. Wij zijn namelijk bijzonder gesteld op persoonlijk contact en geven u graag persoonlijk advies. We werken langs korte lijnen en reiken u altijd verbetervoorstellen aan. Daarvoor is met alle praktische engineers en vakkundige, eigen servicemonteurs alle technische knowhow in huis. Meer dan 20 technische specialisten staan klaar om een breed productenaanbod bij u te leveren en te onderhouden. Wij maken gebruik van eigen software en systemen bij het ontwerpen van gedeeltelijke of complete automatiseringsoplossingen van ERP/MES software tot robotisering.