MES systemen

Wilt u beter werken, met het complete Manufacturing Execution System ?

DH ERP MES Software

Wat zijn MES systemen?

Bent u op zoek naar een expert in het upgraden en onderhouden van MES systemen? Bent u op zoek naar een specialist die met u meedenkt en de optimalisatie van MES systemen voor u uitvoert? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij DH Automation. Wij zijn gevestigd in Werkendam en beschikken over een groot team van experts die graag de handen ineen slaan voor uw bedrijf. DH Automation biedt een turn-key oplossing en ontzorgt u volledig. Het MES systeem wordt gebruiksklaar opgeleverd en u kunt er direct mee aan de slag. MES staat voor Manufacturing Execution System. Het is een productiesysteem voor het monitoren en aansturen van productieprocessen. Het MES-systeem van DH PMS (Productie Management System) haalt informatie uit uw kantoorapplicaties en stuurt deze naar de werkvloer. Ons MES systeem fungeert als de verbindende factor tussen al uw bedrijfsprocessen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt direct een kijkje nemen op deze website. Daarnaast staan wij u ook graag te woord en kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Voor het upgraden en optimaliseren van MES systemen bent u bij DH Automation aan het juiste adres.

MES Efficiëntie

PMS MES Efficiëntie PieChart

MES systemen van DH Automation

Kan het productieproces van uw organisatie efficiënter? Bent u op zoek naar een specialist die dit voor u kan realiseren? DH Automation uit Werkendam heeft voor elke automatiseringsvraag de juiste oplossing. Wij ontwerpen en installeren MES systemen die productieprocessen monitoren en aansturen. Zo heeft u maximale controle over het productieproces. U weet precies welke processen goed verlopen en welke bijgestuurd moeten worden. Ons aanbod van producten en diensten is breed. Wij bieden totale automatisering van productie, logistiek tot verpakkings- en palletiserlijnen. MES staat voor Manufacturing Execution System en het is de verbindende factor tussen al uw bedrijfsprocessen. DH bestaat uit een enthousiast team van 17 specialisten.  Met ruim 15 jaar ervaring in de automatisering van productie en logistiek zorgen we ervoor dat onze klanten prettiger en efficiënter werken. Met MES systemen worden bedrijfsprocessen sneller, beter en goedkoper. We zorgen voor een hogere kwantiteit en kwaliteit. DH Automation is koploper in de markt en toonaangevend in de nieuwste innovaties. Met onze volledig eigen software en systemen en alle technische knowhow in eigen huis zorgen wij ervoor dat het MES systeem exact aansluit op u en uw proces; wij leveren maatwerkoplossingen. Wij zetten ons voor 100 procent in om u te ondersteunen bij uw bedrijfsgroei!

Turn-key oplossingen

Met onze turn-key oplossingen ontzorgen wij u compleet. Wij leveren ons MES systeem gebruiksklaar op zodat u er direct mee aan de slag kunt. Een MES systeem is in principe bedoeld om alle benodigde productinformatie naar de vloer te sturen en vervolgens realtime te meten wat er op de productieorder gebeurt. Met ons modulaire productie en planning systeem haalt u het maximale uit uw productieproces. Wij bieden een complete automatisering oplossing van ERP/MES software tot robotisering. Wij zijn sterk in meedenken, vernieuwen en vakmanschap.

Meer weten over MES systemen?

Bent u benieuwd of wij een passend MES systeem voor uw organisatie kunnen realiseren? U kunt altijd contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag over alle mogelijkheden en onze aanpak. Een goede service en onderhoud zijn belangrijke factoren voor een soepel productieproces. Mocht er onverhoopt een storing optreden dan staat ons serviceteam 24 uur per dag voor u klaar. Een goede relatie is de basis voor een succesvolle automatisering en daarom kunt u rekenen op persoonlijk contact en korte lijnen. Wat voor automatiseringsvraag u ook heeft, wij gaan enthousiast met elke uitdaging aan de slag. Wij bieden ondersteuning op alle technische gebieden van IT, software, mechanica, mechatronica en elektrotechniek.

Wilt u weten wat wij kunnen betekenen in de verbetering van de automatisering bij u?

Neem dan contact op voor kennismaking en advies: tel. +31 (0)183 500205.

DH WMS LMS Logistiek management software