Order pick oplossing op maat

Efficiënte logistieke orderpicking

Order picking

Snelle en efficiënte order pick oplossing

Wilt u efficiënter produceren met lagere kosten? Met het eigen order pick systeem van DH Automation Technology uit Werkendam zal uw productieproces verrassend verbeteren. Kostenbesparing en efficiency zijn de uitgangspunten van het verbetertraject van uw productieproces. Wij ondersteunen bedrijven bij de automatisering en optimalisatie van machines, logistiek, productieprocessen en bulk & stortgoedinstallaties; DH Automation is er voor de totale automatisering van productie en logistiek tot verpakkings- en palletiserlijnen. Het technisch DH team bestaat uit meer dan 16 specialisten die alle know how in huis hebben hebben om uw order pick systeem te optimaliseren. Zo nodig leveren we een maatwerk machine. Met onze jarenlange ervaring in de industrie en logistiek hebben wij voor elke automatiseringsvraag een oplossing. Wij zorgen ervoor dat u altijd de beste oplossing voor uw proces krijgt. Al uw logistieke orders worden snel en efficiënt afgeleverd met onze order pick- en verzamelsystemen op maat. Herhalende overzetbewegingen en handelingen worden door ons geautomatiseerd. Het plezier in het werk zal groter worden omdat saai, gevaarlijk, belastend en herhalend werk wordt geautomatiseerd zodat het afwisselende en uitdagende werk overblijft. Als u met een automatiseringsvraag bij ons aanklopt dan kunt u rekenen op een oplossing die exact aansluit bij uw proces.

Persoonlijk advies voor uw order pick systeem

DH Automation Technology vindt persoonlijk contact en korte lijnen erg belangrijk. Succesvolle automatisering wordt mede bepaald door een goede relatie. Wij ontzorgen u compleet en zorgen voor een turn-key oplossing. Het order pick systeem wordt door ons gebruiksklaar opgeleverd. Door goed te luisteren naar uw wensen, mee te denken en te adviseren, komen wij met een passend verbetervoorstel. DH Automation werkt met volledig eigen software en systemen. Wij hebben alle technische kennis in huis en kunnen ondersteuning bieden op alle technische gebieden van IT, software, mechanica, mechatronica en elektrotechniek. DH Automation is koploper in de markt en toonaangevend in de nieuwste innovaties!

Naadloze integratie en installatie van een order pick oplossing

DH Automation biedt een snelle en deskundige service. Een goede service en onderhoud zijn belangrijk voor elk automatiseringssysteem. Stilstand van uw productieproces moet te allen tijde worden voorkomen en daarom zijn we sterk in preventief gepland onderhoud. Onze dienstverlening is beschikbaar op afroep bij calamiteiten en op contractbasis. Vergroot uw bedrijfszekerheid door regelmatig onderhoud door onze technici. Bent u benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? U kunt altijd contact met ons opnemen. Met onze servicegerichtheid, vakmanschap en creativiteit zullen wij uw verwachtingen zelfs overtreffen. Wij gaan met elke uitdaging graag aan de slag.

 

Wilt u weten wat wij kunnen betekenen in de verbetering van uw logistieke proces?

Neem dan contact op voor kennismaking en advies: tel. +31 (0)183 500205.

LS ROP AGV Mobile robot order picker Slider small
Pick app tablet pick to cart light combineer orders