Orderpicking systemen op maat

Efficiënte logistieke orderpicking

Order picking

DH Automation Technology levert efficiënte orderpicking systemen

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar orderpicking systemen, omdat u dat een efficiënte en snelle manier van artikelen verzamelen lijkt? Wellicht beschikt u al over orderpicking systemen, maar u wilt ze beter op elkaar afstemmen of met elkaar combineren? Bij DH Automation Technology weten we waar u naar op zoek bent. Al meer dan 15 jaar houden wij ons bezig met totaaloplossingen op het gebied van automatiseringsprocessen, waaronder verschillende orderpicking systemen. Wij zijn gevestigd in Werkendam en we bieden met ons team van 20 specialisten overal in Nederland technische ondersteuning op alle technische gebieden van IT, Software, Mechanica, Mechatronica en Elektrotechniek. Wij staan erom bekend met volledig eigen software en systemen te werken en u volledig maatwerk te bieden voor orderpicking systemen. Wij bouwen, installeren, beheren en onderhouden verschillende typen orderpicking systemen, waarbij een aantal zaken centraal staat: snelheid, perfectie en efficiëntie. DH Automation Technology is koploper op de markt en toonaangevend met de laatste innovaties. U zult merken dat u met elke automatiseringsvraag bij ons terecht kunt, omdat wij een zeer breed producten- en dienstenaanbod hebben.

Verschillende orderpicking systemen

DH Automation Technology heeft zich toegelegd op het ontwikkelen van verschillende orderpicking systemen, om aan zoveel mogelijk klanten een passende verzamelmethode aan te bieden. Zo kunt u bij ons terecht voor:

  • zone pickingsysteem,

  • pick-to-lightsysteem,

  • pick-to-cartsysteem,

  • pick-and-pack-to-cartsysteem,

  • ROPsysteem.

Op onze website vindt u gedetailleerde uitleg over deze orderpicking systemen, waarbij u in uw achterhoofd moet houden dat deze systemen heel goed met elkaar te combineren zijn. In het kort komt het hierop neer dat met een zone pickingsysteem de picker zo lang mogelijk in één zone blijft en zo niet veel loopwerk verricht. Het transport tussen de zones gebeurt via onze rollenbanen, AGV’s (Automatisch Geleide Voertuigen), ROP (Robot Order Picker) of mobiele robots. Het pick-to-lightsysteem werkt met behulp van pick-to-lightdisplays, die de picker snel naar de juiste locatie brengen. Dit soort orderpicking systemen is speciaal ontworpen voor hardlopende artikelen die supersnel gepickt moeten worden. Een groot voordeel is dat meerdere pickers voor dezelfde order artikelen verzamelen. Op de displays is te zien hoeveel producten er nog op voorraad zijn. Bij het pick-to-cartsysteem worden order gecombineerd, wat een zeer efficiënt resultaat oplevert. De picker maakt gebruik van een pickkar, waarop een tablet, barcodescanner en een put-to-lightdisplay is geïnstalleerd. Zeer uitgekiend is het pick-and-pack-to-cartsysteem, waarbij de artikelen direct vanaf het schap in de pickkar al in de verzendverpakking geplaatst worden. U begrijpt dat dat winst oplevert bij het verzendklaar maken van de order. De ROP is het wel de meest geavanceerde onder de orderpicking systemen. Deze mobile robot is geschikt voor logistieke taken. De robot ontvangt een pickopdracht, rijdt naar de artikellocatie en brengt het artikel vervolgens naar het juiste afgiftepunt.

Meer informatie orderpicking systemen

Voor DH Automation Technology is het allemaal gesneden koek, maar we kunnen ons voorstellen dat het u duizelt. We vertellen u graag meer over onze orderpicking systemen bij een kop koffie en bespreken welk systeem of welke combinatie van systemen het meest geschikt is voor uw bedrijf. We zien uit naar uw komst.

Wilt u weten wat wij kunnen betekenen in de verbetering van uw logistieke proces?

Neem dan contact op voor kennismaking en advies: tel. +31 (0)183 500205.

LS ROP AGV Mobile robot order picker Slider small
Pick app tablet pick to cart light combineer orders