Orderpicking systemen op maat

Efficiënte logistieke orderpicking

Order picking

Snel en efficiënt orderpicking systemen

Bent u op zoek naar een bedrijf waar u terecht kunt voor de realisatie van orderpicking systemen? Bent u op zoek naar een manier om het werk van uw medewerkers gemakkelijker te maken door middel van orderpicking systemen? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij DH Automation. Wij zijn gevestigd in Werkendam en makkelijk bereikbaar. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij al onze klanten goed van dienst zijn en wij slaan wij graag de handen ineen om ook uw bedrijf verschillenden orderpicking systemen aan te bieden. U beter laten werken door onze orderpicking systemen, dat is ons doel. We vinden het geweldig leuk om als team de uitdaging aan te gaan. Ons doel is om steeds slimmere en efficiëntere oplossingen te bedenken voor onze relaties. Wij zorgen ervoor dat u tevreden bent en resultaat haalt uit onze oplossing. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Daarnaast bent u van harte welkom om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij vertellen u graag meer over de passende mogelijkheden voor uw bedrijf. 

Orderpicking systemen op maat

Bij DH Automation bent u verzekerd van maatwerk. Ieder bedrijf is anders en ieder orderpicking systeem moet anders aangevlogen worden. Wij denken graag met u mee en gaan op zoek naar de beste efficiënte oplossing. DH Automation heeft meer dan 15 jaar ervaring met het automatiseren van verschillende producten. Onze klanten werken logistiek prettiger en efficiënter werken omdat uzelf niet de orderpocking handelingen hoeft te verrichten. Wij leveren maatwerk door standaard modules te creëren. Hierdoor krijgt u de beste oplossing voor uw proces. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgebouwd in de industrie en in de logistiek. Wij werken graag aan uitdagende projecten en leveren keer op keer maatwerk aan al onze klanten. Met onze automatisering en snelle servicedienst helpen we onze klanten aan een optimale OEE.  Door samen te werken met DH Automation haalt u voordeel uit onze onderscheidende punten. Wij kenmerken onszelf door persoonlijk contact en korte lijnen. Wij maken duidelijke afspraken met onze klanten en kunnen snel schakelen. 

Meer weten over orderpicking systemen realiseren?

Wilt u meer weten over de passende mogelijkheden voor het automatiseren van orderpicking? U kunt direct contact met ons opnemen. Doordat wij complete automatiseringsoplossingen aanbieden van ERP/MES software tot en met robotisering kunt u met elke automatiseringsvraag kunt u bij ons terecht. DH Automation biedt technische ondersteuning op alle technische gebieden van IT, Software, Mechanica, Mechatronica, Elektrotechniek. 

Wilt u weten wat wij kunnen betekenen in de verbetering van uw logistieke proces?

Neem dan contact op voor kennismaking en advies: tel. +31 (0)183 500205.

LS ROP AGV Mobile robot order picker Slider small
Pick app tablet pick to cart light combineer orders