Orderpicking systemen op maat

Efficiënte logistieke orderpicking

Order picking

Snel en efficiënt orderpicking systemen

Bent u op zoek naar een bedrijf die maatwerk orderpicking systemen op kan zetten? Bent u in het bezit van orderpicking systemen en wilt u deze upgraden? Zoekt u dan niet verder. We heten u van harte welkom in Werkendam bij DH Automation. DH Automation beschikt over een groot team van experts, dat graag de handen ineen slaat voor het samenstellen en/of upgraden van verschillende orderpicking systemen. Orderpicking systemen zijn ideaal als er producten van a naar b moeten worden verplaatst. Daarnaast kan het zijn dat er zware materialen moeten worden versleept en dat dat een perfecte klus is voor een machine. Het efficiënt en snel afhandelen van uw logistieke orders is perfect mogelijk met onze orderpicking systemen op maat. Afhankelijk van uw situatie wordt de juiste verzamelmethode geselecteerd. Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het inzetten van onze kennis en vaardigheden? U kunt direct een kijkje nemen op deze website. Daarnaast staan wij u graag te woord en vertellen wij u graag meer over de passende mogelijkheden voor uw gewenste systeem.

Orderpicking systemen op maat

DH Automation heeft meer dan 15 jaar ervaring met het automatiseren van verschillende producten. Wij ondersteunen bedrijven bij de automatisering en optimalisatie van machines, logistiek, productieprocessen en bulk- en stortgoedinstallaties. DH Automation bestaat uit een enthousiast team van 17 medewerkers. Door onze kennis en jarenlange ervaring slaan wij niet alleen in Nederland onze handen ineen, maar onze klanten bevinden zich namelijk ook België en Duitsland. Ook in andere landen zijn we actief. We zoeken constant naar praktische oplossingen voor de uitdagingen van onze klanten. Saai, gevaarlijk, belastend en herhalend werk wordt door ons geautomatiseerd. Afwisselend en uitdagend werk blijft over. U beter laten werken door onze orderpicking systemen, dat is ons doel. We vinden het geweldig leuk om als team de uitdaging aan te gaan en luisteren dan ook graag naar uw wensen. Bij DH Automation bent u verzekerd van maatwerk. Ieder bedrijf is anders en ieder systeem moet anders worden bekeken. Wij denken graag met u mee en gaan op zoek naar de beste efficiënte oplossing.

Meer weten over orderpicking systemen upgraden, aanpassen of ontwerpen?

Wilt u meer weten over de diensten die wij u aanbieden als orderpicking expert? Bent u benieuwd hoe wij uw wensen kunnen vertalen naar een passend en werkend orderpicking systeem? Wij bieden u een breed aantal diensten en producten aanbod aan. Daardoor kunt u voor elke automatiseringsvraag bij ons terecht.

Wilt u weten wat wij kunnen betekenen in de verbetering van uw logistieke proces?

Neem dan contact op voor kennismaking en advies: tel. +31 (0)183 500205.

LS ROP AGV Mobile robot order picker Slider small
Pick app tablet pick to cart light combineer orders