Pick en place machine

Pick en place machine op maat

PS Yaskawa Service en onderhoud mechanisch

Pick en place machine nodig?

Is er veel saai en herhalend werk tijdens het productieproces in uw bedrijf? Bent u op zoek naar een automatiseringsbedrijf dat voor u een pick en place machine kan ontwerpen? DH Automation uit Werkendam heeft voor elke automatiseringsvraag de oplossing. Ons deskundige team van 17 specialisten heeft alle technische knowhow en ervaring om een pick en place machine te ontwerpen die perfect aansluit op uw proces. Hierbij kijken wij naar optimale integratie met het bestaande productie- en bedrijfsproces. Wij onderzoeken uw productieproces grondig en leveren maatwerk als wij aan de slag gaan om uw pick en place machine te ontwikkelen, bouwen en installeren. U kunt ons inschakelen voor totale automatisering van productie, logistiek tot verpakkings- en palletiserlijnen en van ERP/MES software tot robotisering. Wij werken met volledig eigen software en systemen. Met een pick en place machine wordt saai, belastend, gevaarlijk en herhalend werk door ons geautomatiseerd zodat het afwisselende en uitdagende werk overblijft. Met onze jarenlange ervaring in de industrie en logistiek werken wij graag aan uitdagende projecten. Wij zijn koploper in de markt en toonaangevend in de nieuwste innovaties. Onze ervaring en expertise zetten wij graag voor u in zodat uw bedrijfsproces sneller, beter en goedkoper wordt.

Wilt u weten wat wij kunnen betekenen in de verbetering van uw productieproces?

Neem dan contact op voor kennismaking en advies: tel. +31 (0)183 500205.

Handling robot
PS Slider 3D Robot cell pick en place thermovorm machine

Pick en place machine voor snel artikelen verplaatsen

DH Automation Technology heet u van harte welkom wanneer u op zoek bent naar een pick en place machine. Komt er veel herhalend en saai werk in uw bedrijf voor en dat wilt u verlichten met een pick en place machine? We begrijpen precies wat u bedoelt. DH Automation Technology is al 15 jaar actief op het gebied van automatiseringsprocessen in de ruimste zin van het woord. Door ons brede diensten- en productenpakket kunt voor elk automatiseringsvraagstuk bij ons aankloppen. Wij bouwen, installeren, beheren en onderhouden systemen, zoals de pick en place machine. Een pick en place machine werkt snel, efficiënt en constant. Repetitief werk als overzetbewegingen en -handelingen wordt door veel werknemers als niet prettig ervaren en dat heft u met een pick en place machine op. Voor de werknemers blijft het uitdagende werk over, wat het werkplezier zal laten toenemen en wat, zo blijkt uit de praktijk, het ziekteverzuim zal verlagen. Het gehele werkproces wordt bovendien arbovriendelijker. Doordat DH Automation Technology maatwerk levert, past de pick en place machine perfect in uw bedrijf. Bedrijfsprocessen worden voor het management eenvoudiger om te monitoren en ook om, waar nodig, bij te sturen.

Pick en place machine ontwikkeld door DH Automation Technology

DH Automation Technology is gevestigd in Werkendam en levert met een team van 20 enthousiaste en vakkundige specialisten overal in Nederland verbeteroplossingen. Dat loopt van een complete automatisering oplossing van ERP/MES software tot robotisering, zoals de pick en place machine. We werken met volledig eigen software en systemen en bieden u turnkey oplossingen, wat inhoudt dat alles gebruiksklaar wordt opgeleverd. We bieden totale automatisering van productie en logistiek tot verpakkings- en palletiserlijnen. Daarnaast geven we u ondersteuning op alle technische gebieden van IT, Software, Mechanica, Mechatronica en Elektrotechniek. DH Automation Technology heeft jarenlange ervaring in het engineeren, installeren, onderhouden en beheren van de pick en place robot. De technische knowhow hebben we hiervoor zelf in huis, zodat we in staat zijn om snel te kunnen schakelen. Bovendien is de maatwerk pick en place machine geheel afgestemd op uw bedrijf en uw wensen. Wij zijn sterk in preventief onderhoud, zodat de automatische processen niet stil komen te staan, wat u onnodig geld kost. DH Automation Technology heeft jarenlange ervaring in de industrie en logistiek, zodat wij écht weten waar we met u over praten als we het hebben over automatiseringsprocessen voor uw bedrijf.

Snelheid, efficiëntie en meer met pick en place machine

Vanzelfsprekend zijn de speerpunten snelheid en efficiëntie als we spreken over een pick en place machine. Tegelijkertijd brengt een dergelijke automatisering van DH Automation Technology nog veel meer voordelen. We noemen u er enkele:

  • lagere kosten,

  • meer rendement,

  • meer winstmarge,

  • hogere klanttevredenheid en -loyaliteit,

  • lagere personeelskosten,

  • kortere doorlooptijd,

  • meer kwaliteit.

DH Automation Technology heeft eigen systemen ontwikkeld op de gebieden picking, packaging en palletising. We leveren pick en place machines met standaard modules maar leveren ook automatiseringsprocessen op maat. Onze totaaloplossingen met robots en machines sluiten perfect aan bij de managementsoftware. Persoonlijk advies staat bij ons hoog in het vaandel en daarom nodigen wij u ook uit voor een persoonlijk gesprek. We kunnen kennismaken met u en uw bedrijfsprocessen en wij geven u advies voor verbeterprocessen in uw bedrijf door het installeren van een pick en place machine.