Pick en place machine

Pick en place machine op maat

PS Yaskawa Service en onderhoud mechanisch

Pick en place machine nodig?

Is er veel saai en herhalend werk tijdens het productieproces in uw bedrijf? Bent u op zoek naar een automatiseringsbedrijf dat voor u een pick en place machine kan ontwerpen? DH Automation uit Werkendam heeft voor elke automatiseringsvraag de oplossing. Ons deskundige team van 17 specialisten heeft alle technische knowhow en ervaring om een pick en place machine te ontwerpen die perfect aansluit op uw proces. Hierbij kijken wij naar optimale integratie met het bestaande productie- en bedrijfsproces. Wij onderzoeken uw productieproces grondig en leveren maatwerk als wij aan de slag gaan om uw pick en place machine te ontwikkelen, bouwen en installeren. U kunt ons inschakelen voor totale automatisering van productie, logistiek tot verpakkings- en palletiserlijnen en van ERP/MES software tot robotisering. Wij werken met volledig eigen software en systemen. Met een pick en place machine wordt saai, belastend, gevaarlijk en herhalend werk door ons geautomatiseerd zodat het afwisselende en uitdagende werk overblijft. Met onze jarenlange ervaring in de industrie en logistiek werken wij graag aan uitdagende projecten. Wij zijn koploper in de markt en toonaangevend in de nieuwste innovaties. Onze ervaring en expertise zetten wij graag voor u in zodat uw bedrijfsproces sneller, beter en goedkoper wordt.

Wilt u weten wat wij kunnen betekenen in de verbetering van uw productieproces?

Neem dan contact op voor kennismaking en advies: tel. +31 (0)183 500205.

Handling robot
PS Slider 3D Robot cell pick en place thermovorm machine

Pick en place machine van DH Automation

Wilt u efficiënter produceren tegen lagere kosten? Vraagt u zich af of een pick en place machine iets is voor uw bedrijf? DH Automation Technology weet alles over het verbeteren van productieprocessen. Zij onderzoeken graag welke pick en place machine voor uw bedrijf het meest geschikt is. Bij ons treft u geen standaard oplossingen aan want wij leveren maatwerk als het gaat om het ontwikkelen, bouwen en installeren van pick & place systemen. Wij onderzoeken uw productieproces grondig zoeken de beste methode die goed integreert met het bestaande productie- en bedrijfsproces. Het technisch DH team bestaat uit meer dan 16 specialisten. Wij hebben alle technische know-how in eigen huis, wat resulteert in efficiënte oplossingen. U krijgt persoonlijk advies en verbeter voorstellen voor uw proces. Met een pick en place machine bespaart u veel tijd omdat complexe bewegingen eenvoudig worden uitgevoerd. Saai en herhalend werk wordt geautomatiseerd zodat afwisselend en uitdagend werk overblijft.

Voordelen van een pick en place machine

Hét grote voordeel van een pick en place machine is de hogere productie tegen lagere kosten. Maar het resultaat van onze inbreng voor uw bedrijf is groot. Wij zetten de voordelen van een goede pick en place machine van DH Automation voor u op een rijtje:

  • hogere productie
  • lagere kosten
  • hogere kwaliteit
  • betere controle en inzicht
  • verbeterde continuïteit
  • meer rendement
  • hogere klanttevredenheid en -loyaliteit
  • lagere personeelskosten
  • meer uitdagend werk
  • lager ziekteverzuim

DH Automation heeft jarenlange ervaring in de industrie en logistiek, is koploper in de markt en toonaangevend in de nieuwste innovaties. Wij hebben volledig eigen software en systemen en bieden turn-key oplossingen waarbij wij u volledig ontzorgen. Ook voor service en onderhoud bieden wij technische ondersteuning. Dit geldt voor alle technische gebieden van IT, software, mechanica, mechatronica en elektrotechniek.

Totaaloplossing pick en place machine

Als DH voor u aan de slag gaat met een pick en place machine dan wordt u door ons compleet ontzorgd. Alles wat komt kijken bij de automatisering nemen wij voor onze rekening. Uw pick en place machine wordt door ons gebruiksklaar opgeleverd; wij bieden turn-key oplossingen. Door het toepassen van een pick en place machine is uw productieproces makkelijker te monitoren en te sturen; u heeft maximale controle. Uw medewerkers zullen met meer plezier hun werk doen. DH zorgt ervoor dat u tevreden bent en resultaat haalt uit onze oplossing.

Vragen over pick en place machine?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen zodat we u meer kunnen vertellen over de mogelijkheden. Onze serviceafdeling staat 24 uur per dag voor u klaar om ervoor te zorgen dat uw pick en place machine soepel en efficiënt blijft functioneren. Preventief onderhoud door onze eigen monteurs bevelen wij dan ook zeer aan. Bij storingen en calamiteiten kunt u ons dag en nacht bereiken. Onze monteurs zijn snel ter plaatse om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Wij zijn persoonlijk betrokken bij onze klanten en houden van korte lijnen.