Pick en place machine

Pick & place machine

Pick en place machine

PS Yaskawa Service en onderhoud mechanisch

Pick en place machine nodig?

Wilt u dat uw productieproces beter en sneller verloopt? Bent u op zoek naar een bedrijf dat met u meedenkt hoe dit gerealiseerd kan worden? DH Automation Technology uit Werkendam heeft de oplossing voor u. Met onze pick en place machine automatiseert u herhalende overzetbewegingen en -handelingen. Door een pick en place machine in te zetten wordt uw proces sneller en efficiënter en daarnaast behoudt u uw flexibiliteit. Wij verkopen geen standaardoplossing maar leveren maatwerk in het ontwikkelen, bouwen en installeren van pick & place systemen. Als u aanklopt voor een pick en place machine dan kunt u erop rekenen dat wij uw proces grondig onderzoeken en daar de meest efficiënte methode bij zoeken die exact aansluit bij uw proces. Integratie met het bestaande productie- en bedrijfsproces nauwkeurig uitgewerkt. Met een pick en place machine worden complexe bewegingen eenvoudig uitgevoerd wat veel tijd bespaart. Het plezier in het werk wordt vergroot omdat saai, gevaarlijk, belastend en herhalend werk wordt geautomatiseerd zodat afwisselend en uitdagend werk overblijft. DH heeft jarenlange ervaring in de industrie en logistiek en wij werken met volledig eigen software en systemen. 

Wilt u weten wat wij kunnen betekenen in de verbetering van uw productieproces?

Neem dan contact op voor kennismaking en advies: tel. +31 (0)183 500205.

Handling robot
PS Slider 3D Robot cell pick en place thermovorm machine

Service en onderhoud van uw pick en place machine

Op zoek naar een pick en place machine? Service en onderhoud is belangrijk voor elke machine. Daarom bieden wij technische ondersteuning op alle technische gebieden van IT, software, mechanica, mechatronica en elektrotechniek. Wij bieden snelle en deskundige service door ons technisch DH team van meer dan 16 specialisten. We willen stilstand van uw pick en place machine voorkomen en daarom zijn we sterk in preventief gepland onderhoud. Onze dienstverlening is zowel op afroep bij calamiteiten als op contractbasis. Onze service is ook beschikbaar voor machines en installaties die door andere fabrikanten zijn ontwikkeld. Wij hebben alle technisch know-how in eigen huis wat resulteert in efficiënte oplossingen. Heeft u een vraag of een probleem? Wij staan 24 uur per dag voor u klaar!

Succesvolle automatisering met pick en place machine

Succesvolle automatisering begint volgens ons met een goede relatie. Daarom vinden wij persoonlijk contact erg belangrijk en onderhouden wij korte lijnen. Gedurende het hele proces houden wij u op de hoogte maar u hoeft zelf niets te doen. Alle taken die met de installatie van de pick en place machine te maken hebben nemen wij op ons. DH zorgt voor turn-key oplossingen en ontzorgt! Van onze kant kunt u rekenen op creativiteit, vakmanschap en servicegerichtheid. Wij gaan als team graag elke uitdaging aan en doen ons uiterste best om u te ondersteunen bij uw bedrijfsgroei!