Pick en place

Pick en place machine

PS Yaskawa Service en onderhoud mechanisch

Efficiënter werken met pick en place oplossingen!

Wilt u uw productieproces verbeteren en overweegt u om een pick en place oplossing in te zetten? DH Automation Technology uit Werkendam kan dit voor u realiseren. DH levert maatwerk bij het ontwikkelen, bouwen en installeren van pick & place systemen. Een pick en place robot wordt specifiek ingezet bij herhalende overzetbewegingen en -handelingen. Door dit te automatiseren wordt uw proces sneller, efficiënter, makkelijker te monitoren en arbovriendelijker. Saai en herhalend werk wordt geautomatiseerd en afwisselend en uitdagend werk blijft over zodat plezier in het werk groter wordt. Wij onderzoeken uw proces en zoeken daar de meest efficiënte methode bij die goed integreert met het bestaande productieproces. Met een pick en place robot worden complexe bewegingen eenvoudig uitgevoerd wat tijdwinst oplevert. Wij hebben jarenlange ervaring in de industrie en logistiek en met ons brede diensten en producten aanbod hebben wij voor elke automatiseringsvraag een oplossing. DH werkt met volledig eigen software en systemen die wij inzetten voor de beste oplossing voor uw proces. Ons team heeft alle technische know-how zodat elke uitdaging resulteert in een efficiënter proces.

Wilt u weten wat wij kunnen betekenen in de verbetering van uw productieproces?

Neem dan contact op voor kennismaking en advies: tel. +31 (0)183 500205.

Handling robot
PS Slider 3D Robot cell pick en place thermovorm machine

DH Automation: de pick en place specialist

DH biedt technische ondersteuning op alle technische gebieden van IT, software, mechanica, mechatronica en elektrotechniek. Wij zijn servicegericht en u kunt ook bij ons terecht voor het onderhoud van uw pick en place robot. Ons technisch DH team van meer dan 16 specialisten leveren snelle en deskundige service zodat uw pick en place robot nooit stil hoeft te staan. Service en onderhoud zijn belangrijk om problemen met de robot te voorkomen en daarom zijn wij sterk in preventief onderhoud. Onze dienstverlening is zowel op afroep bij calamiteiten als op contractbasis. Hebt u een vraag of is er een probleem? U kunt ons 24 uur per dag bereiken.

Ondersteuning van pick en place robot en machine

Ons team vindt elke nieuwe uitdaging geweldig leuk. Wij ondersteunen u graag bij uw bedrijfsgroei en halen daarvoor elke dag het beste uit onszelf. Wij hechten waarde aan een goede relatie met onze klanten en geloven zelfs dat succesvolle automatisering begint met een goede relatie. Persoonlijk contact en korte lijnen vinden wij belangrijk. Daarom houden wij gedurende het hele proces van de installatie van de pick en place robot op de hoogte over de voortgang. U hoeft zich nergens druk om te maken want met onze turn-key oplossingen ontzorgen wij u. U kunt rekenen op onze volledige inzet om uw bedrijfsproces te verbeteren!