Pick & place machine

Pick en place machine

PS Yaskawa Service en onderhoud mechanisch

Pick & place machine nodig?

Zijn er veel herhalende overzetbewegingen en – handelingen tijdens het productieproces? Overweegt u om een pick & place machine in te zetten? Bij DH Automation uit Werkendam bent u aan het juiste adres. Met ons team van 17 deskundige specialisten kunnen wij voor u een pick & place machine ontwerpen die exact aansluit op uw productieproces. U kunt bij ons terecht voor totale automatisering van productie, logistiek tot verpakkings- en palletiserlijnen en van ERP/MES software tot robotisering. Voor elke automatiseringsvraag hebben wij de oplossing. Wij werken met volledig eigen software en systemen en hebben alle technische knowhow in eigen huis om voor u de perfecte pick & place machine te ontwerpen. Met een pick & place machine wordt uw productieproces sneller en efficiënter en daarnaast behoudt u uw flexibiliteit. Uw medewerkers zullen er blij mee zijn want saai, gevaarlijk, belastend en herhalend werk wordt geautomatiseerd en het uitdagende en afwisselende werk blijft over. Zo wordt het werkplezier groter. Het is ons doel om bedrijfsprocessen beter te laten verlopen door onze automatisering. Met onze maatwerkoplossing krijgt u een hogere productie, betere kwaliteit en dus een hoger rendement. Wij zorgen ervoor dat u tevreden bent en resultaat haalt uit onze oplossing.

Wilt u weten wat wij kunnen betekenen in de verbetering van uw productieproces?

Neem dan contact op voor kennismaking en advies: tel. +31 (0)183 500205.

Handling robot
PS Slider 3D Robot cell pick en place thermovorm machine

Totale ontzorging voor uw pick & place machine

Als u ons inschakelt om voor u een pick & place machine te ontwerpen dan wordt u door ons compleet ontzorgd. Alle taken die verbonden zijn aan de automatisering nemen wij voor onze rekening. Wij bieden een turn-key oplossing zodat u bij oplevering direct aan de slag kunt omdat de pick & place machine klaar is voor gebruik. Met onze jarenlange ervaring in de industrie en logistiek werken wij graag aan uitdagende projecten. DH zorgt altijd voor de beste oplossing voor uw proces. Wij zijn koploper in de markt en toonaangevend in de nieuwste innovaties.

Meer weten over pick & place machine?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt altijd contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden en onze werkwijze. Wij bieden een snelle en deskundige service. Ons serviceteam van eigen monteurs en engineers staat graag voor u klaar bij storingen en calamiteiten. U kunt onze servicedesk 24 uur per dag bereiken. Wij adviseren u om preventief onderhoud uit te laten voeren om de kans op stilstand zo klein mogelijk te maken. Wij vinden persoonlijk contact belangrijk en houden van korte lijnen. Een succesvolle automatisering begint met een goede relatie. Wij zetten onze ervaring, vakmanschap, creativiteit en servicegerichtheid graag voor u in.