Robot palletisers

Beter en efficiënter palletiseren

DH robot palliteser PS

Efficiënter productieproces met robot palletisers

Het palletiseren van producten is een essentieel onderdeel van het productieproces. Wilt u het palletiseer proces verbeteren? DH Automation uit Werkendam zet hiervoor robot palletisers in. De robot palletisers worden door ons speciaal voor uw product ontworpen. DH Automation heeft ruim 15 jaar ervaring in de automatisering van productie en logistiek. Wij bieden een totaaloplossing. Ons aanbod van diensten en producten is breed. U kunt voor elke automatiseringsvraag bij ons terecht. Een diversiteit aan producten kunnen worden gepalletiseerd met de robot palletisers van DH Automation:

 • Trays
 • Kratten
 • Dozen
 • Blikken
 • Jerrycans
 • Flessen
 • Zakken
 • Emmers

Met robot palletisers wordt een optimale beladingsgraad van de pallets gerealiseerd. Uw opslag en transport nemen minder ruimte in en het palletiseer proces wordt efficiënter. Wij leveren maatwerk zodat u de beste oplossing krijgt voor uw proces. Wij verdiepen ons grondig in uw productieproces en ontwerpen een robot palletiser die daarbij aansluit. Wij werken met volledig eigen software en systemen. Alle technische know how voor een efficiënte oplossing hebben wij in eigen huis. Ons deskundig team van 17 specialisten werkt graag aan uitdagende projecten. Wij geven persoonlijk advies en u krijgt verbetervoorstellen.

 

Wilt u weten wat wij kunnen betekenen voor verbetering van uw palletiseer proces?

Neem dan contact op voor kennismaking en advies: tel. +31 (0)183 500205.

Robot palletiser mixed palletising

Highspeed mixed robot palletiser highspeed

Optimaal stapelen met robot palletiser van DH Automation Technology

Het optimaal stapelen op pallets is vaak een uitdaging. Met een robot palletiser van DH Automation Technology wordt er in uw bedrijf voortaan perfect gepalletiseerd, omdat de robot palletiser complexe patronen eenvoudig stapelt. De beladingsgraad wordt maximaal benut, wat betekent dat de opslag en het transport van uw producten minder ruimte inneemt. Logisch gevolg is dat de efficiëntie toeneemt en dat houdt weer in dat ook uw winstgevendheid toeneemt. DH Automation Technology is gevestigd in Werkendam en is al meer dan 15 jaar actief op het gebied van automatisering van arbeids- en productieprocessen. Een van onze specialisaties is de robot palletiser, waarover we u graag meer vertellen. Goed om alvast te benadrukken is dat wij altijd een totaaloplossing leveren, volledig op maat. Alle technische knowhow is in eigen huis en we maken gebruik van volledig eigen software en systemen. DH Automation Technology ontzorgt u met turnkey oplossingen!

Veel voordelen met robot palletiser

DH Automation Technology zet graag de voordelen van een robot palletiser ten opzichte van een standaard palletiser op een rijtje, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Feitelijk komt alles neer op efficiëntie. Efficiëntie wordt bereikt onder andere doordat de robot palletiser sneller is en een hoge capaciteit heeft. Er is maximale efficiëntie door de grote bewegingsvrijheid. Door de universele toepassing van robots ontstaat een hogere restwaarde. Een robot palletiser is bedrijfszeker en kent minimale onderhoudskosten. Het is mogelijk om rendabel meerdere lijnen te palletiseren door slechts één robot. Complexe patronen zijn eenvoudig uit te voeren. De robot palletiser maakt gebruik van een grijper, die multifunctioneel is. Er is minder omsteltijd nodig dan voor een standaard palletiser en er kan zelfs automatisch gewisseld worden. De robot palletiser kan meerdere taken uitvoeren en is eenvoudig aan te passen naar een nieuwe toepassing. De robot palletiser is vier-, vijf- of zes-assig.

Veelvoud aan producten met robot palletiser

De robot palletiser van DH Automation Technology grijpt een veelvoud van producten met gemak en stapelt ze doeltreffend op de pallet. Denkt u aan:

 • trays,

 • dozen,

 • kratten,

 • blikken,

 • jerrycans,

 • flessen,

 • zakken,

 • emmers.

Natuurlijk stellen we de robot palletiser met u samen en krijgt u van tevoren een 3D model te zien. DH Automation Technology heeft persoonlijk contact en korte lijnen hoog op de agenda staan, net als persoonlijk advies. We doen u graag voorstellen ter verbetering van uw specifieke proces. Ons team van 20 technische medewerkers heeft jarenlange ervaring in de industrie en logistiek, dus wij weten waarover we praten en wat u bedoelt. DH Automation Technology heeft een breed producten- en dienstenaanbod, zodat u met elke automatiseringsvraag bij ons aan kunt kloppen.