Robot palletisers

Beter en efficiënter palletiseren

DH robot palliteser PS

Efficiënter productieproces met robot palletisers

Het palletiseren van producten is een essentieel onderdeel van het productieproces. Wilt u het palletiseer proces verbeteren? DH Automation uit Werkendam zet hiervoor robot palletisers in. De robot palletisers worden door ons speciaal voor uw product ontworpen. DH Automation heeft ruim 15 jaar ervaring in de automatisering van productie en logistiek. Wij bieden een totaaloplossing. Ons aanbod van diensten en producten is breed. U kunt voor elke automatiseringsvraag bij ons terecht. Een diversiteit aan producten kunnen worden gepalletiseerd met de robot palletisers van DH Automation:

 • Trays
 • Kratten
 • Dozen
 • Blikken
 • Jerrycans
 • Flessen
 • Zakken
 • Emmers

Met robot palletisers wordt een optimale beladingsgraad van de pallets gerealiseerd. Uw opslag en transport nemen minder ruimte in en het palletiseer proces wordt efficiënter. Wij leveren maatwerk zodat u de beste oplossing krijgt voor uw proces. Wij verdiepen ons grondig in uw productieproces en ontwerpen een robot palletiser die daarbij aansluit. Wij werken met volledig eigen software en systemen. Alle technische know how voor een efficiënte oplossing hebben wij in eigen huis. Ons deskundig team van 17 specialisten werkt graag aan uitdagende projecten. Wij geven persoonlijk advies en u krijgt verbetervoorstellen.

 

Wilt u weten wat wij kunnen betekenen voor verbetering van uw palletiseer proces?

Neem dan contact op voor kennismaking en advies: tel. +31 (0)183 500205.

Robot palletiser mixed palletising

Highspeed mixed robot palletiser highspeed

Efficiënt pallet volstapelen met robot palletisers van DH Automation Technology

Heeft u belangstelling voor robot palletisers? Misschien heeft u tijdens een ontmoeting met andere bedrijven de slimme robot palletisers aan het werk gezien? Bij DH Automation Technology weten we waar we het over hebben als we zeggen dat robot palletisers uw bedrijfs- en productieprocessen verbeteren en efficiënter maken. Al ruim 15 jaar houden wij ons bezig met automatisering op de gebieden logistiek, industrie en productie. We leveren alle systemen, complete systemen of losse onderdelen ervan, voor packaging en palletising. U kunt bij ons voor een veelheid aan automatisering terecht, waarbij u kunt denken aan:

 • robot palletiser modulair,

 • robot palletiser compact,

 • palletiser machine high speed,

 • inline wikkelaar,

 • inline checkunit,

 • pick & place,

 • casepacker.

Maatwerk met robot palletisers

Het team van DH Automation Technology kijkt eerst heel goed naar uw product of producten, naar uw bedrijfssituatie en naar het productieproces. Voor het optimaal stapelen of palletisen van een pallet zijn robot palletisers ideaal, mits er maatwerk geleverd wordt, en daarmee de beste oplossingen. Dat doen wij dan ook, met alle technische knowhow gewoon in eigen huis, met praktische engineers en onze eigen, vakkundige monteurs. Bij maatwerk kunt u kiezen uit een vier-, vijf- of zes-assige robot. Robot palletisers kennen veel voordelen. Uw medewerkers merken die als eerste, omdat ze gevaarlijk of eentonig, alsmaar hetzelfde herhalende werk niet meer hoeven uit te voeren. Niet alleen komt dat het werkplezier ten goede, het levert ook grote nauwkeurigheid, snelheid, hoge capaciteit en maximale efficiëntie op. Daarnaast zorgen robot palletisers ervoor dat de pallets een optimale beladingsgraad hebben en er zo minder ruimte nodig is voor opslag en vervoer. Robot palletisers werken, zo u wilt, dag en nacht door. U kunt er verzekerd van zijn dat er minimale onderhoudskosten aan verbonden zijn. Overigens nemen wij dat onderhoud graag op ons, omdat we stilstand voor u willen voorkomen.

Robot palletisers multifunctioneel

U kunt kiezen voor meerdere robot palletisers, soms is een enkele robot palletiser al voldoende, omdat één robot meerdere lijnen kan bedienen. Er kunnen multifunctionele grijpers worden toegepast en daardoor heeft u minder omsteltijd nodig. Zelfs is het mogelijk om automatisch te wisselen van product grijper. Robot palletisers kunnen meerdere taken aan, zoals tussenvellen plaatsen tussen de gestapelde lagen of lege pallet aanvoer. Onze robot palletisers kunt u inzetten voor het stapelen van veel producten. Dat gebeurt op een veilige, slimme en efficiënte manier. Denk aan het palletisen van kratten, dozen, trays, jerrycans, blikken, flessen, emmers en zakken. We ontwerpen dé palletiseer oplossing specifiek voor uw product. Voor een complete installatie van een robot palletiser ontwikkelen wij een product grijper, software, hekwerk en veiligheid en aan- en afvoersystemen. Als koploper in de markt zijn wij u graag van dienst en delen graag de nieuwste innovatieve oplossingen op het gebied van automatisering met u. We houden van persoonlijk contact, geven u altijd deskundig advies en leveren turn-key oplossingen.