Cobots

Beter en efficiënter werken.

Wat zijn ‘Cobots’?

Zijn je medewerkers overbelast of heb je moeite om voldoende personeel te vinden? Misschien zijn cobots dé oplossing voor jouw bedrijf! Maar wat zijn cobots precies?

Cobots, ook wel co-robot of collaborative robots genoemd, zijn robots die samenwerken met mensen in plaats van ze te vervangen. Ze zijn ontworpen om taken over te nemen die saai, zwaar of gevaarlijk zijn, zodat je medewerkers zich kunnen concentreren op andere, meer waardevolle werkzaamheden. Cobots zijn flexibel en kunnen gemakkelijk worden aangepast aan veranderende behoeften of productielijnen.

Bovendien zijn cobots veilig om mee te werken, aangezien ze zijn ontworpen om te detecteren wanneer ze in contact komen met een persoon en hun bewegingen te stoppen voordat er letsel kan ontstaan.

Dus als je op zoek bent naar een manier om je productie te verhogen zonder je medewerkers te belasten, of als je moeite hebt om voldoende personeel te vinden, overweeg dan om cobots in te zetten in je bedrijf. Ze kunnen een waardevolle aanvulling zijn op je team en helpen om je bedrijf naar het volgende niveau te tillen.

 

Wilt u weten wat wij kunnen betekenen voor verbetering van uw palletiseer proces?

Neem dan contact op voor kennismaking en advies: tel. +31 (0)183 500205.

Wat is een Cobot palletiser?

Heb je moeite om je palletisatieproces te automatiseren? Cobot palletisers kunnen de oplossing zijn!

Cobot palletisers zijn samenwerkende robots die zijn ontworpen om pallets te laden en te lossen, zonder dat er menselijke hulp nodig is. Ze zijn flexibel en kunnen gemakkelijk worden aangepast aan veranderende behoeften, wat betekent dat ze kunnen worden gebruikt voor een breed scala aan producten en verpakkingen. Bovendien zijn cobot palletisers veilig om mee te werken, aangezien ze zijn ontworpen om te detecteren wanneer ze in contact komen met een persoon en hun bewegingen te stoppen voordat er letsel kan ontstaan.

Met cobot palletisers kun je dus gemakkelijk je palletisatieproces automatiseren, zonder je medewerkers te belasten met zware of gevaarlijke taken. Bovendien kunnen cobot palletisers je bedrijf helpen om de productiviteit te verhogen en tegelijkertijd de tevredenheid van het personeel te verhogen, aangezien ze zich kunnen concentreren op andere waardevolle werkzaamheden.

Dus als je op zoek bent naar een manier om je palletisatieproces te verbeteren, overweeg dan zeker om cobot palletisers in te zetten in je bedrijf! Ze kunnen een waardevolle aanvulling zijn op je team en helpen om je bedrijf naar het volgende niveau te tillen.

Hoe werkt een Cobot stapelaar?

Ben je op zoek naar een manier om je stapelproces te automatiseren zonder je medewerkers te belasten met zware of gevaarlijke taken? Cobot stapelaars kunnen de oplossing zijn!

Cobot stapelaars zijn samenwerkende robots die zijn ontworpen om producten op te stapelen, zonder dat er menselijke hulp nodig is. Ze zijn flexibel en kunnen gemakkelijk worden aangepast aan veranderende behoeften, wat betekent dat ze kunnen worden gebruikt voor een breed scala aan producten en verpakkingen. Bovendien zijn cobot stapelaars veilig om mee te werken, aangezien ze zijn ontworpen om te detecteren wanneer ze in contact komen met een persoon en hun bewegingen te stoppen voordat er letsel kan ontstaan.

Met cobot stapelaars kun je dus gemakkelijk je stapelproces automatiseren, zonder je medewerkers te belasten met zware of gevaarlijke taken. Bovendien kunnen cobot stapelaars je bedrijf helpen om de productiviteit te verhogen.

De werking van een Cobot pick en place machine.

Is het omslagproces bij jouw bedrijf nog steeds handmatig en ben je op zoek naar een manier om dit te automatiseren zonder je medewerkers te belasten met saaie of zware taken? Een cobot pick en place machine kan de oplossing zijn!

Een cobot pick en place machine is een samenwerkende robot die is ontworpen om producten op te pakken en ze op een andere plaats neer te leggen. Ze zijn flexibel en kunnen gemakkelijk worden aangepast aan veranderende behoeften, wat betekent dat ze kunnen worden gebruikt voor een breed scala aan producten en verpakkingen. Bovendien zijn cobot pick en place machines veilig om mee te werken, aangezien ze zijn ontworpen om te detecteren wanneer ze in contact komen met een persoon en hun bewegingen te stoppen voordat er letsel kan ontstaan.

Met een cobot pick en place machine kun je dus gemakkelijk je omslagproces automatiseren, zonder je medewerkers te belasten met saaie of zware taken.

DH Automation: uw Cobots specialist

Bent u op zoek naar een partner die u kan helpen om cobots in te zetten in uw bedrijf? DH Automation is dé cobots specialist die u zoekt!

Bij DH Automation begrijpen we dat elk bedrijf uniek is en dat één-size-fits-all oplossingen niet altijd werken. Daarom bieden we maatwerkoplossingen op het gebied van cobots, zodat we kunnen helpen om uw specifieke behoeften te vervullen.

Ons team van experts heeft jarenlange ervaring in het inzetten van cobots en we kunnen u helpen om te bepalen welke cobots het beste bij uw bedrijf passen. We luisteren naar uw wensen en doelen en bieden advies op maat om ervoor te zorgen dat u het maximale rendement haalt uit uw investering.

Bovendien bieden we ook na-sales support, zodat u er zeker van kunt zijn dat u altijd kunt rekenen op professioneel advies en ondersteuning.

Dus als u op zoek bent naar een partner die u kan helpen om cobots succesvol in te zetten in uw bedrijf, kijk dan zeker eens naar DH Automation. Wij zijn uw cobots specialist en we staan klaar om u te helpen om het maximale uit uw cobots te halen.