Orderpicksysteem op maat

Efficiënte logistieke orderpicking

Order picking

Snel en efficiënt orderpicksysteem

Loopt het logistieke proces binnen uw bedrijf niet optimaal? Zoekt u een deskundige die een orderpicksyteem kan ontwerpen dat perfect past bij uw proces? DH Automation heeft jarenlange ervaring met automatisering in de industrie en logistiek. Ons enthousiaste team van 17 specialisten werkt graag aan uitdagende projecten. Wij gaan graag aan de slag voor een orderpicksysteem dat volledig is afgestemd op uw bedrijfsproces. Wij leveren maatwerk zodat u gegarandeerd de beste oplossing krijgt. Voor elke automatiseringsvraag hebben wij een oplossing! Met ons orderpicksysteem op maat worden uw logistieke orders snel en efficiënt afgehandeld. Wij selecteren voor u de juiste verzamelmethode. Er zijn diverse orderpicksytemen zoals het zone-pickingsysteem, het pick-to-lightsysteem, het pick tot cart, het pick and pack to cart en de robot order picker. U kunt erop rekenen dat wij voor u het juiste systeem bepalen zodat u maximale controle krijgt over uw pickproces. U kunt bij ons terecht voor totale automatisering van productie, logistiek tot verpakkings- en palletiserlijnen en van ERP/MES software tot robotisering. Met onze volledige eigen software en systemen en met alle technische knowhow in eigen huis zorgen wij voor een efficiënte oplossing. U zult sneller en efficiënter werken wat het werkplezier zal verhogen.

Naadloze integratie en installatie van een orderpicksysteem

DH Automation is koploper in de markt en wij zijn innovatief. Met onze automatisering en snelle servicedienst helpen we onze klanten aan een optimale OEE (Overall Equipment Effectiveness). U wordt door ons compleet ontzorgd en wij leveren uw orderpicksysteem gebruiksklaar op; wij bieden turn-key oplossingen. Wij bieden technische ondersteuning op alle technische gebieden van IT, software, mechanica, mechatronica en elektrotechniek. Met onze jarenlange ervaring in de industrie en logistiek kunt u erop rekenen dat wij voor u een orderpicksysteem ontwerpen, bouwen en installeren dat volledig aansluit bij uw proces.

Van installatie tot onderhoud van uw orderpicksysteem

Als u een vraag of een probleem heeft dan staat onze servicedesk 24 uur per dag voor u klaar. Als er sprake is van storingen of calamiteiten dan begrijpen wij als geen ander dat deze snel opgelost moeten worden. Daarom kunt u ons dag en nacht bereiken voor een snelle oplossing van het probleem. Om stilstand door storingen te voorkomen is het verstandig om preventief onderhoud uit te laten voeren. Wij vertellen u graag meer over onze diensten in een persoonlijk gesprek. Een goede relatie is de basis van een succesvolle automatisering en daarom kunt u rekenen op persoonlijk contact en korte lijnen.

Wilt u weten wat wij kunnen betekenen in de verbetering van uw logistieke proces?

Neem dan contact op voor kennismaking en advies: tel. +31 (0)183 500205.

LS ROP AGV Mobile robot order picker Slider small
Pick app tablet pick to cart light combineer orders