Orderpicksysteem op maat

Efficiënte logistieke orderpicking

Order picking

Snel en efficiënt orderpicksysteem

Bent u op zoek naar een bedrijf dat voor u een orderpicksysteem kan realiseren? Bent u op zoek naar een specialist in het omzetten van uw wensen naar een automatisering die perfect past bij uw bedrijf? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij DH Automation. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring met het op maat aanbieden van verschillende soorten orderpick systemen die aansluiten bij onze klanten. Omdat wij maatwerk leveren krijgt elk bedrijf het gewenste orderpicksysteem. Wij leveren maatwerk door standaard modules te creëren. Hierdoor krijgt u de beste oplossing voor u proces en want wij weten uw wensen te vertalen naar een passende oplossing. DH Automation is gevestigd in Werkendam en is makkelijk te bereiken. Vele bedrijven weten ons te vinden en maken vandaag de dag gebruik van een geautomatiseerd orderpicksysteem van DH Automation. Wordt u onze volgende klant?

Naadloze integratie en installatie van een orderpicksysteem

DH Automation is koploper in de markt en toonaangevend in de nieuwste innovaties. Wij werken graag aan uitdagende projecten en leveren keer op keer maatwerk aan al onze klanten. Door samen te werken met DH Automation haalt u voordeel uit verschillende onderscheidende punten. Wij kenmerken onszelf door persoonlijk contact en korte lijnen. Hierdoor kunnen wij u persoonlijk advies aanbieden en kunnen wij sneller verbeterpunten voorstellen voor het proces. Wij zorgen ervoor dat onze klanten prettiger en efficiënter werken. Met onze automatisering en snelle servicedienst helpen we onze klanten aan een optimale OEE. DH Automation biedt technische ondersteuning op alle technische gebieden van IT, Software, Mechanica, Mechatronica, Elektrotechniek. Wij ontzorgen en zorgen voor turn-key oplossingen. Doordat wij complete automatisering oplossingen aanbieden van ERP/MES software tot en met robotisering kunt u met elke automatiseringsvraag kunt u bij ons terecht. 

Van installatie tot onderhoud van uw orderpicksysteem

Wilt u meer weten over de mogelijkheden over de realisatie van een orderpicksysteem? Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? U kunt te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over de passende mogelijkheden voor uw bedrijf. DH Automation kan u een breed aantal diensten en producten aanbieden. U kunt hierbij denken aan een totale automatisering van productie, logistiek tot en met verpakkings- en palletiserlijnen. Ons team bestaat uit maar liefst 17 specialisten en wij kunnen u daarom altijd voorzien van een snelle en deskundig service. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet. 

Wilt u weten wat wij kunnen betekenen in de verbetering van uw logistieke proces?

Neem dan contact op voor kennismaking en advies: tel. +31 (0)183 500205.

LS ROP AGV Mobile robot order picker Slider small
Pick app tablet pick to cart light combineer orders