Pick en place robot

Pick en place robot op maat

PS Yaskawa Service en onderhoud mechanisch

Pick en place robot van DH Automation

Kan uw productieproces wel een update gebruiken? Zoekt u een specialist die een pick en place robot voor u kan realiseren? DH Automation uit Werkendam heeft de juiste expertise om een pick en place robot te ontwerpen en te installeren die perfect is afgestemd op de behoeften van uw proces. Met een pick en place robot worden herhalende overzetbewegingen en -handelingen geautomatiseerd. Saai, gevaarlijk, belastend en herhalend werk behoort tot de verleden tijd en er blijft afwisselend en uitdagend werk over zodat uw medewerkers meer werkplezier zullen ervaren. Wij bieden geen standaardoplossingen maar leveren altijd maatwerk. Wij onderzoeken uw productieproces grondig en ontwikkelen, bouwen en installeren een pick en place robot die perfect aansluit op uw proces; de integratie met het bestaande productie- en bedrijfsproces wordt door ons nauwkeurig uitgewerkt. Met onze jarenlange ervaring met automatiseringsprocessen in de industrie en logistiek kunt u rekenen op een succesvolle automatisering. Wij bieden totale automatisering van ERP/MES managementsoftware tot sensor, van grondstof tot verpakking en palletisering en van transportsystemen, pick en place robots en casepackers tot palletisers. Voor elke automatiseringsvraag hebben wij de juiste oplossing. Ons team bestaat uit 17 ervaren specialisten die alle technische knowhow in huis hebben om voor u een passende pick en place robot te ontwerpen en te installeren.

Wilt u weten wat wij kunnen betekenen in de verbetering van uw productieproces?

Neem dan contact op voor kennismaking en advies: tel. +31 (0)183 500205.

Handling robot
PS Slider 3D Robot cell pick en place thermovorm machine

Oppakken en verplaatsen met pick en place robot van DH Automation Technology

Wilt u repeterende, geestdodende en misschien gevaarlijke taken over laten nemen door een pick en place robot? DH Automation Technology weet precies wat u bedoelt, en beter, heeft deze robot voor u klaarstaan! U koopt de pick en place robot eenvoudig online, maar natuurlijk geven we u er ook graag meer informatie en advies over, zodat de pick en place robot precies past bij uw bedrijjf en het productieproces. DH Automation heeft al meer dan 15 jaar ervaring in de automatisering, vooral op de gebieden logistiek, productie en industrie. Naast het leveren van aparte robots, zoals de pick en place robot, is onze core business het leveren van volledige packaging en palletiser lijnen. Bij DH Automation Technology laten we u de grote voordelen van automatisering zien, omdat het nu eenmaal de meest efficiënte manier van werken is op veel vlakken. We tonen hoe een compleet systeem er in uw bedrijf uit zou komen te zien of waar u, in uw al bestaande geautomatiseerde processen, verbeteringen aan zou kunnen brengen. Heeft u alleen een vervanging nodig of wilt u een enkele robot invoegen, ook dan staan wij voor u klaar. Naast de pick en place robot kunt u bij ons terecht voor:

  • inline wikkelaar,

  • inline checkunit,

  • robot palletiser compact,

  • robot palletiser modulair,

  • palletiser machine high speed,

  • case packer.

Veel profijt pick en place robot

Waarom kiest u voor een pick en place robot? We noemden al efficiëntie, maar wat houdt dat in? Ten eerste worden de alsmaar herhalende en dezelfde werkzaamheden van uw medewerkers overgenomen door de robot. Dat verhoogt niet alleen hun werkplezier, want zij kunnen interessanter werk gaan uitvoeren, maar het gaat ook continu door. Als u wilt zelfs 24 uur per dag, alle dagen van de week. Overzetbewegingen en overzethandelingen worden op een veilige, snelle en perfecte manier uitgevoerd. Een pick en place robot inzetten in uw productieproces is arbovriendelijk en daarnaast ook goed te monitoren en, indien nodig, bij te sturen. Heeft u een speciale pick en place robot nodig, naast de standaard oplossing die het biedt? Dan leveren onze engineers en servicemonteurs graag maatwerk. We integreren de pick en place robot naadloos in uw bedrijf. Ons team heeft de technische knowhow voor het ontwikkelen, bouwen en installeren van op zichzelf staande robots en van complete systemen, waar deze robots onderdeel van uitmaken. De robot voert verschillende bewegingen en handelingen eenvoudig uit en als er gewisseld moet worden van product batch, dan is de pick en place robot ook zo aangepast. Dat doet u met een het wisselen van de robotgripper of door gebruik te maken van onze speciale multifunctionele gripper.

Onderhoud aan pick en place robot

Stilstand is niet goed voor uw bedrijf, daarom neemt DH Automation Technology graag het onderhoud van de pick en place robot op ons. U zult merken dat wij van persoonlijk contact houden, graag persoonlijk advies geven en communiceren langs korte, heldere lijnen. DH Automation Technology is koploper in de markt en toonaangevend in de nieuwste innovaties. We verzorgen uw complete automatisering oplossing van ERP/MES software tot robotisering en maken daarbij gebruik van volledig eigen software en systemen. We ontzorgen u graag met turn-key oplossingen en bieden technische ondersteuning op alle technische gebieden van IT, software, mechanica, mechatronica en elektrotechniek. Meer dan 16 technische specialisten staan voor u klaar!