Pick en place robot

Pick en place robot op maat

PS Yaskawa Service en onderhoud mechanisch

Pick en place robot van DH Automation

Kan uw productieproces wel een update gebruiken? Zoekt u een specialist die een pick en place robot voor u kan realiseren? DH Automation uit Werkendam heeft de juiste expertise om een pick en place robot te ontwerpen en te installeren die perfect is afgestemd op de behoeften van uw proces. Met een pick en place robot worden herhalende overzetbewegingen en -handelingen geautomatiseerd. Saai, gevaarlijk, belastend en herhalend werk behoort tot de verleden tijd en er blijft afwisselend en uitdagend werk over zodat uw medewerkers meer werkplezier zullen ervaren. Wij bieden geen standaardoplossingen maar leveren altijd maatwerk. Wij onderzoeken uw productieproces grondig en ontwikkelen, bouwen en installeren een pick en place robot die perfect aansluit op uw proces; de integratie met het bestaande productie- en bedrijfsproces wordt door ons nauwkeurig uitgewerkt. Met onze jarenlange ervaring met automatiseringsprocessen in de industrie en logistiek kunt u rekenen op een succesvolle automatisering. Wij bieden totale automatisering van ERP/MES managementsoftware tot sensor, van grondstof tot verpakking en palletisering en van transportsystemen, pick en place robots en casepackers tot palletisers. Voor elke automatiseringsvraag hebben wij de juiste oplossing. Ons team bestaat uit 17 ervaren specialisten die alle technische knowhow in huis hebben om voor u een passende pick en place robot te ontwerpen en te installeren.

Wilt u weten wat wij kunnen betekenen in de verbetering van uw productieproces?

Neem dan contact op voor kennismaking en advies: tel. +31 (0)183 500205.

Handling robot
PS Slider 3D Robot cell pick en place thermovorm machine

Pick en place robot: snel producten verplaatsen

Heeft u een bedrijf, waarin producten snel opgehaald en verplaatst moeten worden? Denkt u er daarom over na om een pick en place robot aan te schaffen? DH Automation Technology stelt bedrijven in staat om met behulp van geautomatiseerde oplossingen voorwerpen van de ene plek op te tillen en op de andere plek weer neer te zetten. Een taak als optillen, verplaatsen en neerzetten vereist geen groot denkproces en daarom is een pick en place robot een goede keuze. Uw medewerkers zijn in staat om slimmere taken uit te voeren en de pick en place robot kan dus prima hun plaats innemen, zodat u uw medewerkers voor meer uitdagend werk in kunt zetten. De vaak saaie, herhalende taken worden zonder problemen door de pick en place robot uitgevoerd. De repetitieve overzetbewegingen en -handelingen worden geautomatiseerd en dat zal het werkplezier van uw personeel zeker doen toenemen. Logisch gevolg daarvan is dat het ziekteverzuim afneemt. En dat niet alleen, een robot functioneert perfect, snel, continu en efficiënt. Door een pick en place robot aan uw bedrijf toe te voegen, blijft u ook flexibel. Het arbeidsproces wordt bovendien arbovriendelijker. Daarbij stelt DH Automation u in staat om met een pick en place robot uw bedrijfsprocessen gemakkelijker te sturen en te monitoren.

Pick en place robot van DH Automation Technology

DH Automation Technology is gevestigd in Werkendam en bestaat uit 20 enthousiaste en vakkundige medewerkers. Al meer dan 15 jaar verzorgen wij in heel Nederland de meest uiteenlopende automatiseringsprocessen. Een van onze specialisaties is dat wij bedrijven helpen om hun logistieke processen te verbeteren. Natuurlijk is een van de belangrijkste doelen het efficiënt werken, wat direct zal leiden tot een kostenbesparing en dus meer winstgevendheid voor uw bedrijf. DH Automation Technology heeft echter ervaren dat met behulp van onze Logistic Systems nog veel meer zaken bereikt worden tijdens onze verbetertrajecten. Een aantal voorbeelden geven we u graag: er zijn lagere totale kosten en dus meer rendement en een hogere winstmarge per order. De doorlooptijd wordt korter en de kwaliteit neemt toe. U kunt zich voorstellen dat dat tot een hogere klanttevredenheid leidt en ook tot meer loyaliteit. We noemden al de grote voordelen voor uw medewerkers en voor u leiden die voordelen tot lagere personeelskosten. Ook ontstaat een betere ketenintegratie door real time inzicht en track en trace van het gehele proces. Het grote verschil met een lineaire pick en place unit is dat door de robot complexe bewegingen eenvoudig kunnen worden uitgevoerd. Het wisselen tussen verschillende orders met verschillende producten gaat met een robot gripper of de speciale multifunctionele gripper zonder enige moeite. DH Automation Technology heeft eigen systemen ontwikkeld op de gebieden picking, packaging en palletising. We leveren machines met standaard modules maar leveren ook automatiseringsprocessen op maat. We zijn in staat om een volledige End-of-Line-proces van een productielijn te automatiseren. Onze totaaloplossingen met robots en machines sluiten naadloos aan bij de managementsoftware die we leveren, volledig afgestemd op uw bedrijf en werkwijze.

Waarom DH Automation Technology voor pick en place robot

DH Automation Technology heeft jarenlange ervaring in het engineeren, installeren, onderhouden en beheren van de pick en place robot. De technische knowhow hebben we in huis, zodat we snel kunnen schakelen. Dat niet alleen, we bouwen de pick en place systemen geheel afgestemd op uw bedrijf en uw wensen. De pick en place robot is dus volledig maatwerk indien gewenst. Onze medewerkers doen er alles aan zodat uw automatische processen niet stil komen te staan, immers, stilstand kost geld. Om die reden leveren wij preventief onderhoud. DH Automation Technology heeft jarenlange ervaring in de industrie en logistiek, zodat wij écht weten waar we met u over praten als we het hebben over automatiseringsprocessen voor uw bedrijf. We leveren een breed producten- en dienstenaanbod, zodat u met elke automatiseringsaanvraag bij ons terecht kunt. Dat loopt van complete automatisering oplossing van ERP/MES software tot robotisering, zoals de pick en place robot. We werken met volledig eigen software en systemen en bieden u turnkey oplossingen: meteen gebruiksklare en totale automatisering van productie en logistiek tot verpakkings- en palletiserlijnen. We geven u ondersteuning op alle technische gebieden van IT, Software, Mechanica, Mechatronica en Elektrotechniek. Daarnaast merkt u al snel dat DH Automation Technology houdt van korte lijnen. We stellen persoonlijk contact zeer op prijs en geven u dan ook persoonlijk advies bij onze verbetervoorstellen voor uw bedrijfsproces. Kortom, voor een professionele, betrouwbare en technisch-vakkundige installatie voor uw eigen pick en place robot om efficiënter en sneller te werken, bent u bij DH Automation Technology op de goede plek. Bent u benieuwd wat wij voor u en uw bedrijfsproces kunnen betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact op voor een kennismakings- en adviesgesprek!