Pick en place robot

Pick en place robot op maat

PS Yaskawa Service en onderhoud mechanisch

Pick en place robot van DH Automation

Kan uw productieproces wel een update gebruiken? Zoekt u een specialist die een pick en place robot voor u kan realiseren? DH Automation uit Werkendam heeft de juiste expertise om een pick en place robot te ontwerpen en te installeren die perfect is afgestemd op de behoeften van uw proces. Met een pick en place robot worden herhalende overzetbewegingen en -handelingen geautomatiseerd. Saai, gevaarlijk, belastend en herhalend werk behoort tot de verleden tijd en er blijft afwisselend en uitdagend werk over zodat uw medewerkers meer werkplezier zullen ervaren. Wij bieden geen standaardoplossingen maar leveren altijd maatwerk. Wij onderzoeken uw productieproces grondig en ontwikkelen, bouwen en installeren een pick en place robot die perfect aansluit op uw proces; de integratie met het bestaande productie- en bedrijfsproces wordt door ons nauwkeurig uitgewerkt. Met onze jarenlange ervaring met automatiseringsprocessen in de industrie en logistiek kunt u rekenen op een succesvolle automatisering. Wij bieden totale automatisering van ERP/MES managementsoftware tot sensor, van grondstof tot verpakking en palletisering en van transportsystemen, pick en place robots en casepackers tot palletisers. Voor elke automatiseringsvraag hebben wij de juiste oplossing. Ons team bestaat uit 17 ervaren specialisten die alle technische knowhow in huis hebben om voor u een passende pick en place robot te ontwerpen en te installeren.

Wilt u weten wat wij kunnen betekenen in de verbetering van uw productieproces?

Neem dan contact op voor kennismaking en advies: tel. +31 (0)183 500205.

Handling robot
PS Slider 3D Robot cell pick en place thermovorm machine

Service en onderhoud pick en place robot

Een pick en place robot mag nooit stilstaan. Als er onverhoopt toch een storing optreedt dan kunt u ons 24 uur per dag bereiken. Ons technisch team is snel ter plaatse om de storing zo snel mogelijk op te lossen. Om storingen te voorkomen adviseren wij u om preventief onderhoud uit te laten voeren, ook hiervoor kunt u bij ons terecht. U kunt ons met al uw vragen en problemen dag en nacht bereiken. Wilt u meer weten over de pick en place robot dan nodigen wij u graag uit voor een persoonlijk gesprek.

Innovatieve pick en place robot?

DH Automation vindt een goede communicatie belangrijk en daarom is er persoonlijk contact en houden wij de lijnen kort. Het is ons doel om slimme en efficiënte oplossingen te bedenken voor onze relaties. Wij ondersteunen u graag bij uw bedrijfsgroei. DH Automation is koploper in de markt en toonaangevend in de nieuwste innovaties. Als u ons inschakelt voor een pick en place robot dan ontzorgen wij u volledig. Wij zorgen voor turn-key oplossingen zodat u bij oplevering direct aan de slag kunt. Wij zijn sterk in meedenken, vernieuwen en vakmanschap!