Pick en place robot

Pick en place robot op maat

PS Yaskawa Service en onderhoud mechanisch

Pick en place robot nodig?

Bent u op zoek naar het upgraden of optimaliseren van een pick en place robot? Bent u nog niet in het bezit van een pick en place robot en bent u benieuwd of dat iets is om uw bedrijf een boost te geven? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij DH Automation. DH Automation is gevestigd in Werkendam en biedt u graag zijn jarenlange ervaring aan in het upgraden en optimaliseren van een pick en place robot. Met ruim 15 jaar ervaring in de automatisering van productie en logistiek zorgt ons team ervoor dat onze klanten prettiger en efficiënter werken. Wij werken graag aan uitdagende projecten en leveren keer op keer maatwerk aan al onze klanten. Wij begrijpen dat een pick en place robot vele taken kan verlichten waardoor uw medewerkers tijd hebben voor ander bezigheden binnen het bedrijf. Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen door onze aangeboden diensten en neem direct contact met ons op. 

Wilt u weten wat wij kunnen betekenen in de verbetering van uw productieproces?

Neem dan contact op voor kennismaking en advies: tel. +31 (0)183 500205.

Handling robot
PS Slider 3D Robot cell pick en place thermovorm machine

Pick en place robot op maat

DH Automation biedt maatwerk door standaard modules. Ons team van meer dan 15 specialisten slaat graag de handen ineen om de beste oplossing te vinden voor het werkproces van uw pick en place robot. Door samen te werken met DH Automation haalt u voordeel uit onze onderscheidende punten. Denkt u aan persoonlijk contact en korte lijnen, waardoor wij u verbeterende voorstellen voor uw proces kunnen verstellen. DH Automation biedt u graag zijn jarenlange ervaring aan in de industrie en logistiek. Wij bieden u een breed diensten en producten aanbod aan waardoor u voor elke automatiseringsvraag bij ons terecht kunt. Ons team biedt u de totale automatisering aan van productie, logistiek tot verpakkings- en palletiserlijnen. Wij zijn koploper in de markt, toonaangevend in de nieuwste innovaties en bieden technische ondersteuning aan op alle technische gebieden van IT, Software, Mechanica, Mechatronica, Elektrotechniek.

Meer weten over een pick en place robot?

Wilt u meer weten over de voordelen van een pick en place robot? Bent u benieuwd of een pick en place robot iets is voor uw bedrijf? Wij vertellen u daar graag meer over. De pick en place robots van DH Automation worden specifiek ingezet om herhalende overzetbewegingen en -handelingen te automatiseren, waardoor uw medewerkers hun handen vrij hebben om andere taken in het sorteerproces op zich te nemen. DH Automation levert oplossingen voor het automatiseren van uw proces.