Robot palletiser

Beter en efficiënter palletiseren

DH robot palliteser PS

Beter palletiseren met robot palletiser van DH Automation Technology

Bent u op zoek naar een betere en meer efficiënte manier van palletiseren? Met de robot palletiser van DH Automation Technology vindt u wat u zoekt, en meer! DH Automation Technology zet voor het optimaal palletiseren de robot palletiser in. Complexe patronen voor het stapelen van diverse producten worden door de robot palletiser eenvoudig gemaakt. Ons enthousiaste team heeft al meer dan 15 jaar ervaring in de automatisering. Niet alleen op het gebied van productie, industrie en logistiek, maar ook op het gebied van het leveren van packaging en palletising systemen. U koopt bij ons de robot palletiser compact, robot palletiser modulair of een ander systeem dat u aan uw automatisering wilt toevoegen of wat wellicht aan vervanging toe is. Denk aan:

  • casepacker,

  • palletiser machine high speed,

  • inline wikkelaar,

  • inline checkunit,

  • pick & place.

Al onze producten en diensten draaien om één ding: door maatwerk te leveren zorgen wij voor de best passende oplossing in uw bedrijfssituatie. Dat levert efficiëntie op, maar ook prettigere werkomstandigheden voor uw medewerkers. Door een praktische oplossing als een robot palletiser komt saai, gevaarlijk, zwaar lichamelijk en herhalend werk niet meer voor. Een robot palletiser zorgt voor een optimale beladingsgraad van de pallet, waardoor opslag en transport minder ruimte innemen.

 

Wilt u weten wat wij kunnen betekenen voor verbetering van uw palletiseer proces?

Neem dan contact op voor kennismaking en advies: tel. +31 (0)183 500205.

Robot palletiser mixed palletising

Highspeed mixed robot palletiser highspeed

Voordelen van robot palletiser

De voordelen en dus de efficiëntie van een robot palletiser zijn te veel om op te noemen, maar we noemen u graag: snelheid, hoge capaciteit, maximale efficiëntie door grote bewegingsvrijheid en een hogere restwaarde door de universele toepassing van robots. Een robot palletiser is verder erg bedrijfszeker en we garanderen u dat er minimale onderhoudskosten zijn. Eén robot kan meerdere lijnen in uw bedrijf bedienen. Multifunctionele grijpers kunnen worden toegepast. U heeft minder omsteltijd nodig en ook kunt u zelfs automatisch wisselen van product grijper. Een robot palletiser is eenvoudig aan te passen naar een nieuwe toepassing en kan bovendien meerdere taken aan, zoals lege pallet aanvoer of tussenvellen plaatsen. Wij plaatsen een robot palletiser bij u, waarbij we altijd maatwerk leveren. U u kunt kiezen uit een vier-, vijf- of zes-assige robot. Vanzelfsprekend kunt u een robot palletiser die aan vervanging toe is, of een robot palletiser die u wilt toevoegen, eenvoudig bij ons bestellen. Neem snel een kijkje op onze website voor alle typen van deze robot.

Veel producten palletiseren

De robot palletiser van DH Automation Technology kunt u inzetten voor een veelheid van producten, die slim en veilig op een pallet gestapeld moeten worden. Zo stapelt de robot palletiser moeiteloos trays, kratten, dozen, blikken, jerrycans, flessen, zakken en emmers. Wij leveren maatwerk, wat betekent dat de palletiseer oplossing door ons voor uw specifieke product wordt ontworpen. Voor een complete installatie van een robot palletiser ontwikkelen wij een product grijper, software, hekwerk voor veiligheid en aan- en afvoersystemen. Alle technische kennis daarvoor is bij ons in huis. Bij DH Automation Technology houden we van persoonlijk contact en advies. Langs korte lijnen geven we u graag verbeter voorstellen, waarbij wij als koploper in de markt toonaangevende en de nieuwste innovaties met u delen. U bent verzekerd van een snelle, deskundige service door ons technisch DH team van meer dan 16 specialisten.