Sorteersysteem

Efficiënt logistiek sorteersysteem

LS Slider IA Rollenbaan transportsysteem / sorteersystemen

Maatwerk en efficiëntie voor uw sorteersysteem

Bent u in het bezit van een sorteersysteem en wilt u deze upgraden? Bent u op zoek naar een programmeur die met u mee denkt en het beste uit uw sorteersysteem wilt halen? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij DH Automation. DH Automation biedt u graag meer dan 15 jaar ervaring aan in het automatiseren van productie en logistiek. DH Automation ondersteunt bedrijven bij de automatisering en optimalisatie van machines, logistiek, productieprocessen en bulk- & stortgoedinstallaties. Door de jaren heen hebben wij een team van specialisten om ons heen verzameld, waardoor wij onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. Wij begrijpen dat een sorteersysteem goed moet functioneren zodat uw medewerkers tijd hebben voor andere taken in uw bedrijf. Daarnaast kan het prettig zijn als uw sorteersysteem geoptimaliseerd kan worden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een optimalisatie? U kunt direct contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en denken graag met u mee over de mogelijkheden voor het upgraden of aanpassen van een sorteersysteem.

Wilt u weten wat wij kunnen betekenen in de verbetering van uw logistieke proces?

Neem dan contact op voor kennismaking en advies: tel. +31 (0)183 500205.

LS sorteersystemen rollenbanen magazijn

Efficiënt sorteersysteem, natuurlijk van DH Automation Technology

Heeft u veel producten om te picken en te verpakken? Gaat het sorteren van de producten niet naar uw zin en zoekt u daarom naar een sorteersysteem? DH Automation Technology heeft het sorteersysteem dat u zoekt. Met een goed sorteersysteem, dat juist geïntegreerd is in uw bedrijf, worden de productstromen doelmatig afgehandeld. Sorteren en samenvoegen is belangrijk. Wij laten het sorteersysteem zo werken, dat het sorteerproces optimaal verloopt. DH Automation Technology kijkt daarvoor eerst zorgvuldig naar uw proces en uw product. We selecteren dan voor u het beste sorteersysteem. DH Logistic control software stuurt de sorters aan. U bent verzekerd van een sorteerproces, dat perfect aansluit op uw logistieke operatie. DH Automation Technology is gevestigd in Werkendam en heeft al meer dan 15 jaar ervaring in de automatisering van productie, industrie en logistiek. Met onze praktische engineers en eigen servicemonteurs zorgen we ervoor dat onze klanten prettiger en efficiënter werken. We bieden u meerdere varianten van een geïntegreerd sorteersysteem aan en we noemen ze u graag:

  • pusher sorter,

  • horizontale tray sorter,

  • divert sorter,

  • verticale lift sorter,

  • robot sorter.

Verschillende vormen sorteersysteem

De pusher sorter sorteert prodcuten met behulp van een pneumatische of elektrische pusher en is boven of in het transportsysteem gemonteerd. Zodra het juiste product voorbij komt, wordt met de pusherarm het product weggeduwd naar een uitsorteerbaan of uitsorteerpositie. Het pusher sorteersysteem is vooral geschikt om dozen, kratten of grotere artikelen te ordenen. Het is een eenvoudige en relatief goedkope oplossing om te sorteren, maar zeker wel doeltreffend. Het horizontale tray sorteersysteem is een rondlopend systeem, waarbij producten op de tray van het sorteersysteem worden ingevoerd. Die trays gaan in een voortdurende beweging langs de sorteerposities en worden dan naar de juiste locatie uitgesorteerd en geleegd. Dit wordt gedaan door pushen, kantelen of openen van de tray. De divert sorter is een sorteersysteem dat rangschikt door de richting van uw product te veranderen tijdens het transport, door een aangedreven sorteermodule of in de transportbaan. Het grote voordeel van dit sorteersysteem is dat er weinig kracht op het product wordt uitgeoefend. De verticale lift sorter is een continu lift sorteersysteem, waarbij er verschillende afgiftepunten zijn. De lift tilt het product omhoog naar de juiste plek en brengt het in de uitsorteerpositie. Er wordt zo maximaal gebruik gemaakt van de hoogte van uw pand. Als laatste bieden wij u de robot lifter, waarbij, u begrijpt het al, de robot sorteert. De robot pakt het product en zet het in de goede uitsorteerlocatie. Met dit sorteersysteem is het mogelijk om meteen te stapelen. Ook is de robot sorter bijzonder geschikt voor complexe producten.

Sorteersysteem met onze ondersteuning

DH Automation Technology houdt van persoonlijk contact en korte lijnen. We geven u graag persoonlijk advies en verbetervoorstellen voor de automatisering in uw bedrijf, vooral wat sorteersystemen betreft. We leveren maatwerk door standaard modules te gebruiken en leveren totale automatisering, van productie en logistiek tot verpakkings- en palletiserlijnen. Als koploper in de markt zijn wij toonaangevend in de nieuwste innovaties. We bieden turn-key oplossingen en we ontzorgen waar we maar kunnen, waarvoor we 20 specialisten voor u klaar hebben staan. Alle technische knowhow hebben we in eigen huis, wat resulteert in efficiënte oplossingen.