Sorteersysteem

Efficiënt logistiek sorteersysteem

LS Slider IA Rollenbaan transportsysteem / sorteersystemen

Maatwerk en efficiëntie voor uw sorteersysteem

Bent u in het bezit van een sorteersysteem en wilt u deze upgraden? Bent u op zoek naar een programmeur die met u mee denkt en het beste uit uw sorteersysteem wilt halen? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij DH Automation. DH Automation biedt u graag meer dan 15 jaar ervaring aan in het automatiseren van productie en logistiek. DH Automation ondersteunt bedrijven bij de automatisering en optimalisatie van machines, logistiek, productieprocessen en bulk- & stortgoedinstallaties. Door de jaren heen hebben wij een team van specialisten om ons heen verzameld, waardoor wij onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. Wij begrijpen dat een sorteersysteem goed moet functioneren zodat uw medewerkers tijd hebben voor andere taken in uw bedrijf. Daarnaast kan het prettig zijn als uw sorteersysteem geoptimaliseerd kan worden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een optimalisatie? U kunt direct contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en denken graag met u mee over de mogelijkheden voor het upgraden of aanpassen van een sorteersysteem.

Wilt u weten wat wij kunnen betekenen in de verbetering van uw logistieke proces?

Neem dan contact op voor kennismaking en advies: tel. +31 (0)183 500205.

LS sorteersystemen rollenbanen magazijn

Beste sorteersysteem ontwikkeld door DH Automation Technology

Zoekt u naar mogelijkheden om een sorteersysteem in uw bedrijf te integreren? Hebt u mogelijk al een sorteersysteem op het oog en bent u nu zoekende wie dat voor u kan bouwen, installeren, beheren en onderhouden? U bent op de juiste website, want DH Automation Technology is de partner die u zoekt. DH Automation Technology is specialist als het aankomt op verbetervoorstellen voor automatiseringprocessen in bedrijven in allerlei sectoren. Ons sorteersysteem zorgt ervoor, dat goederen of producten automatisch gesorteerd worden. U wilt uw productenstroom zo efficiënt mogelijk afhandelen, wat betekent dat u moet sorteren en samenvoegen. Wij integreren het perfecte sorteersysteem, zodat het logistieke sorteerproces optimaal verloopt, waarbij wij vanzelfsprekend kijken naar uw product en uw bedrijfsproces. In het sorteersysteem worden de sorters, de sorteerders, aangestuurd vanuit ons Logic Control Software. DH Automation Technology biedt u verschillende sorteertechnieken.

Sorteersysteem toegelicht

DH Automation Technology analyseert uw bedrijf en kiest dan, samen met u, welke sorteersysteem het beste bij uw bedrijf past. Zo is er bijvoorbeeld de pusher sorter. In dit systeem worden de producten gesorteerd met behulp van een pneumatische of elektrische pusher. Het is een doeltreffend en relatief goedkoop sorteersysteem, eenvoudig te bedienen. Vooral voor kratten, dozen of grotere artikelen is een pusher sorteersysteem ideaal. Een andere manier om te sorteren wordt gedaan door de horizontale tray sorter. De naam zegt het al, de producten staan op een tray, en die bewegen zich langs de sorteerposities. Op de juiste plek wordt de tray uitgesorteerd. De divert sorter is een sorteersysteem dat sorteert door de richting van het product tijdens het transport te veranderen, door middel van een sorteermodulen onder of in de transportbaan. Daarnaast leveren wij de verticale lift sorter, die bestaat uit een continu lift met meerdere afgiftepunten. U maakt bij dit sorteersysteem optimaal gebruik van de hoogte. Als laatste biedt DH Automation Technology de robot sorter. De robot pakt het product op en zet het op de juiste uitsorteerlocatie. Dit sorteersysteem is met name geschikt voor complexe producten. DH Automation Technology werkt al meer dan 15 jaar op het gebied van automatiseringsprocessen. Alle technische knowhow is in eigen huis aanwezig; bij onze 20 medewerkers. Zij hebben allemaal jarenlange ervaring in de logistiek en de industrie. We zijn gevestigd in Werkendam, maar komen graag bij u in heel Nederland met ons brede diensten- en productenaanbod. U kunt voor al uw automatiseringsvraagstukken bij ons aankloppen. Wij bieden u een totaaloplossing op het gebied van automatisering van productie en logistiek tot verpakkings- en palletiserlijnen en bieden u technische ondersteuning op alle technische gebieden van IT, Software, Mechanica, Mechatronica, Elektrotechniek. We ontzorgen u met turnkey oplossingen.