Automatisering productie

Wilt u efficiënter en beter produceren?

IA Slider SCADA_Menger wegen doseren en mengen

Automatisering productie specialist

Wilt u uw productieproces verbeteren? Zoekt u een specialist voor automatisering productie?DH Automation uit Werkendam biedt totale automatisering van productieprocessen en logistieke processen tot verpakkings- en palletiserlijnen. Voor elke automatiseringsvraag hebben wij de oplossing! Wij hebben zelf alle technische know-how in eigen huis, wat resulteert in efficiënte oplossingen. Als u onze hulp inroept voor automatisering productie dan gaan wij uw productieproces grondig onderzoeken. Wij luisteren naar uw wensen en geven u persoonlijk advies en verbetervoorstellen voor uw productieproces. Wij werken met volledig eigen software en systemen en met onze standaard modules is het eindresultaat altijd maatwerk. Met onze jarenlange ervaring in de industrie en logistiek krijgt u altijd de oplossing die perfect past bij uw productieproces. U zult sneller en efficiënter werken en uw medewerkers halen meer plezier uit hun werk. Repeterend, saai, gevaarlijk en belastend werk wordt geautomatiseerd en de uitdagende en afwisselende werkzaamheden blijven over. De automatisering van uw productieproces sluit naadloos aan bij bestaande bedrijfsprocessen, daar zorgen wij voor! Met ons brede aanbod van diensten en producten zijn wij dé specialist die voor u de perfecte automatisering van uw productieproces kan ontwikkelen.

Automatisering productie realiseren bij DH Automation

Goede service en goed onderhoud zijn belangrijk voor een optimaal productieproces zonder storingen of calamiteiten. Door preventief, gepland onderhoud kunt u veel ellende voorkomen. Vergroot uw bedrijfszekerheid door regelmatig onderhoud uit te laten voeren door onze technici. Wij bieden technische ondersteuning op alle technische gebieden van IT, software, mechanica, mechatronica en elektrotechniek. Het technische DH team bestaat uit meer dan 16 specialisten die alle technische kennis in huis hebben om snelle en deskundige service te kunnen bieden. Als er storing is dan kunt u ons 24 uur per dag bereiken. Als er problemen zijn dan kunt u ons altijd bellen. Ook als wij uw machine of installatie niet zelf ontwikkeld hebben kunt u een beroep op ons doen.

Persoonlijk contact

Een goed persoonlijk contact is de basis voor een succesvol eindresultaat. Daarom hanteren wij korte lijnen en betrekken wij u bij het hele proces. U hoeft zich nergens zorgen over te maken want wij nemen u alles uit handen en bieden een turn-key oplossing. Door een goede automatisering zal uw productieproces sneller en efficiënter verlopen zodat u succesvoller gaat ondernemen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt altijd contact met ons opnemen, wij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden op het gebied van automatisering. Ons doel is om u te ondersteunen bij uw bedrijfsgroei!

 

Wilt u weten wat wij kunnen betekenen in de verbetering van uw productieproces?

Neem dan contact op voor kennismaking en advies: tel. +31 (0)183 500205.