Govert den Hartog

Director / Sales

0031641000315


Dagelijks ben ik bezig om oplossingen te bedenken waarmee onze klanten efficiënter en slimmer kunnen werken. Het leuke hieraan vind ik het bedenken van slimme oplossingen waardoor processen beter en automatisch functioneren. Mijn voldoening haal ik met name uit het contact met klanten en het samen zoeken naar verbeteringen in hun productie of logistieke proces. Daarnaast geniet ik ervan als we als team prettig samenwerken en mooie en uitdagende projecten uitvoeren.
Taken: Verkoop en algemene bedrijfsleiding

Henk Grauss

Sales engineer

0031636543409


Als sales engineer bij DH haal ik mijn voldoening uit het contact met de klant en het samen zoeken naar verbeteringen in hun proces. Daarnaast vind ik het leuk als je de wensen van de klant gerealiseerd ziet worden en uiteindelijk het proces van de klant echt verbeterd is.
Taken: Verkoop

Ria ten Bosch

Administratie

0031183500205


Ik verzorg de financiële administratie en het DH wagenpark. Tevens houd ik me bezig met het bestellen van kantoor/kantine artikelen. Ondanks dat ik al enige tijd officieel met pensioen ben, kan ik nog geen afscheid nemen van DH. Ik vind het leuk om nog een poosje tussen de jongeren te vertoeven.
Taken: Administratie

Mariska Jorissen-Versluis

Managementassistente

0031642037030


Als management assistente ben ik verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van zowel administratieve, secretariële, communicatieve én management ondersteunende taken binnen DH.
Ik houd mij o.a. bezig met het organiseren van activiteiten zoals beurzen, vergaderingen, uitjes én marketing gerelateerde zaken. Agendabeheer, social media, correspondentie en het verrichten van werkzaamheden rondom bijeenkomsten en het beheren van informatie behoort tot mijn werkzaamheden. Tevens ondersteun ik onze sales afdeling. Het leuke aan mijn functie is dat ik veel contact heb met klanten én collega’s en door alle afwisselende ad-hoc werkzaamheden, geen dag hetzelfde is.
Taken: Managementassistente

Anne-Louise van der Meer-Wullems

Managementassistente

0031641679153


Binnen DH ondersteun ik het management met diverse werkzaamheden en ondersteun ik de financiële administratie. Verder ondersteun ik het DH-team waar nodig en regel ik alles op het gebied van opleidingen/trainingen/cursussen, zodat de medewerkers van DH zich kunnen blijven ontwikkelen. Ook houd ik mij bezig met diverse processen binnen DH om te kijken wat we kunnen optimaliseren, want we houden ervan om ook binnen DH zo efficiënt mogelijk te werken.
Taken: Managementassistente

Adriaan van de Werken

Software engineer / Projectleider

0031619013205


Sinds 2011 werk ik met plezier bij DH. In mijn functie ben ik betrokken van het begin tot en met de afronding van het project. Het mooie aan mijn werk vind ik de afwisselende taken en het contact met de klant. Bij DH realiseren we met onze expertise graag uw automatiseringswensen.
Taken: Software engineering en projectleiding

Arie van den Bergh

Mechanical engineer / Projectleider

0031633589747


Als mechanical engineer bij DH houd ik mij bezig met het bedenken, berekenen en ontwerpen van machines en installaties. Dit doe ik met veel plezier! Het gave aan dit werk vindt ik dat je soms weken met een 3D model op het scherm aan het werken bent en dit in de werkplaats of bij de klant gerealiseerd ziet worden. De waardering voor aan de ene kant het visuele aspect van een mooi design en aan de andere kant het technisch vernuft van een slimme oplossing, Daar Houden we van bij DH!
Taken: Mechanische engineering en projectleiding

Bart Bouman

Hoofd elektro monteur / Service engineer

0031681832561


Als hoofd elektromonteur houd ik mij bezig met installaties, service en onderhoud. Ik vind het mooi om als team op efficiënte wijze een nette installatie neer te zetten, de klant te adviseren én eventuele storingen snel te verhelpen. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de elektrische engineering en planning. Wat mij het meest aanspreekt zijn de afwisselende werkzaamheden en uitdagingen.
Taken: Elektrische installatie en service

Bennie Prins

Software engineer

0031641628786


Als software engineer ben ik bezig met het ontwikkelen en optimaliseren van automatiseringen projecten. Het optimaliseren van zowel prestaties als bedieningsgemak is waar we ons graag mee bezig houden. Verder is het mooie dat we door de kennis welke we hebben de klant goed kunnen begeleiden om zo een zo efficiënt mogelijk systeem te ontwikkelen of een huidig systeem te verbeteren.
Taken: Software engineering

Huibert Klop

Mechatronica engineer / Werkvoorbereiding / Projectleider

0031641628774


Ik vind het een uitdaging om in team verband uw installatie op een vlotte en efficiënte manier te bouwen en te installeren. Mijn ervaring als mechatronisch engineer komen daar prima bij van pas.
Taken: Mechatronica engineering, werkvoorbereiding en projecten leiden

Jacob Loeve

Software engineer

0031641628812


Bij DH doen we ons best om onze klanten een zo compleet mogelijke automatisering aan te bieden. Een onderdeel hiervan is een MES softwarepakket wat productie, logistiek voorraadbeheer en administratie combineert in een online omgeving. Ik vind het een uitdaging om onze software zo te programmeren dat we het voor elke klant naar wens kunnen afstellen. Hierbij maak ik gebruik van maatwerk software om alle facetten van uw bedrijf zo vloeiend mogelijk te koppelen.
Taken: Software engineering

Jamie Valkier

Mechanical engineer


Taken: Mechanical engineer

Jelle de Vos

Elektro monteur / Service engineer

0031639335683


Vanuit mijn stage in 2021 bij DH doe ik momenteel de BBL-opleiding tot Elektro Monteur Elektrotechnische Industriële Installaties en Systemen. Het leuke aan mijn werk vind ik de afwisseling bij de vele verschillende projecten. Het mooiste aan ons werk vind ik dat elk project weer maatwerk is voor de klant en dus een uitdaging. Elke besturingskast heeft andere functies en geen installatie is hetzelfde.
Taken: Elektrische installatie en service

Jordie van Kooij

Mechanical engineer

0031634484252


Binnen mijn functie bij DH houd ik mij bezig met het ontwerpen en realiseren van passende mechanische oplossingen voor automatisering-, logistieke- en andere technische systemen. Het leuke aan mijn werk vind ik de uitdaging om bij ieder project weer creatieve oplossingen te bedenken voor nieuwe obstakels. Het blijven zoeken naar de juiste balans tussen uitstraling en functionaliteit van onze producten is wat dit werk uitdagend en lonend maakt!
Taken: Mechanical engineer

Leroy van Veen

Software engineer / Projectleider

0031633630657


Ik werk bij DH, omdat wij mooie en uitdagende klussen durven aan te nemen en dit als team oppakken. Een uitdaging geeft altijd een extra stimulans om weer iets moois af te leveren. Buiten dat, krijgen wij vanuit het bedrijf de mogelijkheid om soms net iets extra te geven waardoor we niet altijd exact “binnen de lijntjes hoeven te kleuren”. Vaak uit dit in extra waardering vanuit onze klant, omdat de klant tijdens het proces de gewenste details kan aangeven waardoor het systeem voor hun nog waardevoller wordt. Tevens is er niets leuker en mooier dan het verbeteren en/of optimaliseren van verschillende soorten processen zodat het werk lichter en/of sneller wordt.
Taken: Software engineering en projectleiding

Marc Groeneveld

Mechatronica engineer

0031641628776


Na het afronden van mijn studie (MBO high tech metalectro) in 2015 ben ik bij DH aan de slag gegaan als mechanisch engineer. Van jongs af aan had ik de wens om PLC programmeur te worden. Tijdens het testen van machines die ikzelf heb ontworpen, werd mijn interesse vooral gewekt naar de software hiervan. Sinds de komst van mijn collega Arie ben ik mij verder gaan specialiseren in het programmeren.
Naast mijn eigen werkzaamheden denk nog steeds graag mee met de mechanische, pneumatische én elektrische uitdagingen van andere lopende projecten. Binnen DH kan en mag ik mijzelf ontwikkelen in de technieken die mij interesseren. Het is leuk om te zien hoe ikzelf, het team én het hele bedrijf in relatief korte tijd gegroeid zijn.
Taken: Software en mechatronica engineering

Marijn-Paul van Drunen

Electrical / Service engineer

0031641628775


In 2012 ben ik als stagiair bij DH Automation aan het werk gegaan, hier heb ik mij verder mogen ontwikkelen. Daarna ben ik in 2014 het DH team komen versterken en mijn vaste baan als elektrisch/service engineer begonnen. Het leukste onderdeel van mijn baan vind ik de engineering, maar de afwisselende werkzaamheden zorgen voor nog meer voldoening. Als werknemer bij DH draag ik bij aan het gehele project, denk hierbij ook aan risico-inventarisaties, eindcontrole paneelbouw, service en onderhoud en kleine software aanpassingen.
Taken: Elektrische engineering en service

Mart Pollaerts

Mechanical engineer

0031641679157


De ontwikkelingen binnen de techniek staan nooit stil. Door nieuwe uitvindingen- en innovaties is er meer mogelijk dan ooit tevoren. Als Mechanisch engineer vind ik het een heerlijke uitdaging om met de nieuwste kennis de beste oplossingen voor problemen te vinden en uit te werken. Mijn doel is dan ook mezelf, maar ook ons team te blijven ontwikkelen op basis van kennis en efficiëntie. Het bedenken- en mechanisch uitwerken van slimme automatisering oplossingen is dan ook een taak die ik met veel plezier vervul.
Taken: Mechanical engineer

Matthijs Boele

Elektro / Mechanisch monteur

0031645646186


Als mechanisch en elektro monteur houd ik mij bezig met het bouwen van besturingskasten, machines, het plaatsen van systemen bij de klant en het oplossen van storingen. Het leuke hier aan vind ik dat ik een hoop variatie heb in mijn werk!
Taken: Mechanische en elektrische installatie / paneelbouw

Niek van Oost

Software engineer

0031634484271


Het ontwikkelen van mooie (maatwerk) software voor onze klanten is wat ik een leuke uitdaging vind. Voor elke klant maken we mooie oplossingen en bieden we uiteraard ook de nodige ondersteuning. Als Software Engineer werk ik dan ook graag aan de software om het werk van onze klanten efficiënter te maken want als de klant blij is, ben ik dat ook.
Taken: Software engineering

Patrick Oevermans

Elektro monteur


Na mijn stage 1e monteur huisinstallaties in 2020 ben ik begonnen met werken binnen DH omdat het mij een erg interessant en leerzaam bedrijf leek en ik nog meer te weten wilde komen over elektrische installaties en paneelbouw. Via DH volg ik de BBL opleiding elektrische systeem installatie waarbij ik leren combineer met werken. Wat me vooral aanspreekt is de afwisseling- en de vrijheid in mijn werk. Mijn uiteindelijke doel is om programmeur te worden wat ik graag zou willen blijven combineren met paneelbouw en technisch installeren.
Taken: Elektrische installatie en paneelbouw

Pieter de Graaff

Allround medewerker

0031183500205


Eind mei ben ik begonnen bij DH waar ik echt allround bezig ben met het ondersteunen van de collega's daar waar het nodig is. Ik studeer nog 4 dagen per week en ondersteun 1 dag per week, ook in de vakanties ben ik hier graag te vinden.
Taken: Allround werkzaamheden

Willem Bikker

Electrical/Software engineer

0031634484270


In 2019 ben ik als stagiair begonnen bij DH Automation waarna ik na het afronden van mijn opleiding Technicus Engineering ook ben blijven werken. Binnen DH houd ik mij voornamelijk bezig met de elektrische en/of software engineering, hierdoor ben ik met veel verschillende delen van de projecten van DH bezig. Het leuke van het werken bij DH is dat wij veel verschillende soorten projecten aannemen, dit zorgt voor een leuke uitdaging en veel afwisseling in mijn werk. Verder zorgt de vrijheid en het gezellige DH-team altijd dat ik met plezier naar mij werk ga.
Taken: Elektrische installatie en paneelbouw

Het DH-team

We vinden het geweldig leuk om als team de uitdaging aan te gaan. Ons doel is om steeds slimmere en efficiëntere oplossingen te bedenken en te realiseren voor onze relaties. Op deze pagina komen de DH-teamleden persoonlijk aan het woord. We willen u graag kennis laten maken met ons team. We informeren u over wat hun expertise en hun persoonlijke motivatie is.