Wat mag u van ons verwachten?

Wij zorgen voor:

Beter werken

Wij willen uw werk nog prettiger maken en u blij maken met oplossingen die uw werk beter en efficiënter maken.

Maatwerk

Wij bedenken maatwerkoplossingen die exact aansluiten op uw proces. We leveren geen standaardoplossing. We onderzoeken uw proces en zoeken daar de meest efficiënte methode bij.

Service

Verder laten we u genieten van onze service, wij zijn snel, vakkundig en denken in oplossingen. Om de beste partner voor onze opdrachtgevers te zijn, hebben we het nodige in huis.

  • Op de eerste plaats zijn dat vakmanschap, jarenlange ervaring, nieuwsgierigheid en onze liefde voor het vak.
  • Daarnaast halen wij veel voldoening uit het inventief bedenken van de meest praktische en efficiënte oplossingen. Bij alles wat wij doen staat voorop dat het werkt en betrouwbaar is.
  • Verder houden we van aanpakken en denken we in praktische oplossingen.
  • Als laatste sterke punt is er onze betrokkenheid en meedenken met onze relaties. Die betrokkenheid houdt niet op zodra de eerste opdracht succesvol is afgerond, maar begint dan pas.

Makes work better!

Hoe maken wij uw werk beter en leuker?

Dat doen we door te zorgen voor:

  • Afwisseling: saai werk wordt geautomatiseerd, hierdoor blijft afwisselend werk over.
  • Uitdagingen: nieuwe technologie, waardoor u voorop loopt. Dit zorgt voor uitdaging en vernieuwing in het werk.
  • Vrijheid: door automatisering krijgt u meer vrijheid en tijd voor andere zaken.
  • Mensen ontmoeten: door automatisering is er meer tijd om echt met mensen te praten en met elkaar te overleggen.
  • Zinvol zijn, er toe doen, je nuttig voelen: saai en herhalend werk wordt geautomatiseerd, waardoor het waardevolle en zinvolle werk overblijft.
  • Het werk onder controle: door het inbouwen van automatische controle en metingen zorgen we ervoor dat het proces automatisch bewaakt wordt en zorgen automatische rapporten ervoor dat u inzicht en overzicht houdt.

 

Onze vier speerpunten voor dienstverlening

Er zijn voor DH Automation Technology vier gebieden waarop wij willen excelleren en waarop u ons mag afrekenen:

1. Betrouwbaar

Voor ons betekent betrouwbaarheid dat we waarmaken wat we beloven, dat onze oplossingen doen wat ze moeten doen en dat de opdrachtgever hierover tevreden is.

2. Resultaat

Zonder resultaten geen relatie. De oplossingen en service die wij bieden moeten u verder brengen en tot voordeel leiden (functioneel, praktisch, financieel, ontzorgen, etc).

3. Service

Juist bij storingen komt het erop aan, we staan dan snel voor u klaar. We doen er alles aan om te zorgen dat storingen worden verholpen, zodat het reguliere proces weer ongehinderd ‘door’ kan gaan en er geproduceerd kan worden.

4. Innovatie

Constructief en kritisch zijn we continu op zoek naar innovatieve oplossingen die werken. Onze insteek is dat machines, processen, methoden en oplossingen door vooruitgang steeds efficiënter kunnen.