Cobot specialist nodig?

Beter en efficiënter werken.

Zoekt u een cobot specialist?

Wilt u de productiviteit van uw bedrijf verbeteren? De cobot, is een handige en betaalbare oplossing om uw productieproces te maximaliseren. DH Automation uit Werkendam biedt totale automatisering van productie en logistiek tot verpakkings- en palletiserlijnen. DH Automation is dé cobot specialist! Een cobot, ook wel co-robot genoemd, is een robot die ontworpen is om samen te werken met mensen. Cobots worden vooral ingezet in de food sector, de farmaceutische industrie, offshore, verpakkingen en ook medische accessoires. Zo kan bijvoorbeeld een cobot palletiser vanaf een zeer beperkte ruimte tot vrachtwagen hoogte stapelen. Als u een cobot wilt inzetten om uw productieproces te verbeteren dan bent u bij DH Automation aan het juiste adres. U kunt voor elke automatiseringsvraag bij ons terecht. Als cobot specialist ontwerpen wij voor u een cobot die perfect aansluit op uw productieproces. Het DH team bestaat uit 17 specialisten. Wij hebben alle technische know how in eigen huis wat resulteert in efficiënte oplossingen. Wij werken met volledig eigen software en systemen. Cobots zijn kostenefficiënt, gebruiksvriendelijk en flexibel. Ze kunnen in alle soorten bedrijven van elke omvang ingezet worden. Met een cobot kunt u uw bedrijf laten groeien, de productiviteit verbeteren en de kwaliteit verhogen. Uw werknemers krijgen een betere werkomgeving.

 

Wilt u weten wat wij kunnen betekenen voor verbetering van uw palletiseer proces?

Neem dan contact op voor kennismaking en advies: tel. +31 (0)183 500205.

Innovatieve cobot specialist

DH Automation is koploper in de markt van automatisering. Wij zijn toonaangevend in de nieuwste innovaties. Cobots kunnen flexibel worden ingezet en kunnen verschillende taken uitvoeren. Werkzaamheden die onveilig zijn gebleken voor mensen kunnen door een cobot worden overgenomen. Bent u benieuwd of een cobot een meerwaarde is voor uw bedrijf? U kunt altijd contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. U bent welkom voor een advies- en kennismakingsgesprek. Als u ons inschakelt zullen wij uw productieproces grondig onderzoeken. Wij ontwerpen de beste cobot voor uw productieproces.

Service en onderhoud

Service en onderhoud van uw cobot is heel belangrijk. Onze serviceafdeling is 24 uur per dag bereikbaar. Bij calamiteiten hoeft u ons maar een belletje te geven. Wij lossen uw probleem snel op. Regelmatig onderhoud op contractbasis is aan te bevelen. Door op tijd onderdelen te vervangen die slijtage vertonen wordt stilstand voorkomen. DH Automation levert maatwerk in het ontwikkelen, bouwen en installeren van een cobot. Door onze turnkey oplossing kunt u na oplevering direct aan de slag. Persoonlijk contact en korte lijnen staan bij ons hoog in het vaandel. U wordt door ons compleet ontzorgd.