Track & trace systeem

Wilt u betere en efficiëntere tracking en tracing?

Tracking Tracing factory

Volg ow product of proces met een track & trace systeem

Wilt u dat het productieproces in uw bedrijf optimaal verloopt en wilt u een track & trace systeem invoeren? Bij DA Automation Technology uit Werkendam bent u aan het juiste adres. Wij hebben ruime ervaring met het integreren en automatiseren van track & trace systemen. Onze eigen procesmanagement software en logistieke management software is voorzien van een track & trace functionaliteit. Wij hebben voor elke automatiseringsvraag een oplossing. Met een track & trace systeem wordt de locatie van producten en verpakkingen bepaald en de afgelegde route wordt geregistreerd. Met de verkregen informatie kan het productieproces sneller en efficiënter worden. De ervaren specialisten van DH Automation denken met u mee over het track & trace systeem dat het beste bij uw organisatie past. Met name in de sectoren logistiek, food en pharma is het belangrijk om te weten waar bepaalde producten, productseries of verpakkingen naar toe zijn gegaan. Verder kan met een track & trace systeem in de logistiek de status, positie en locatie van een grondstof, product, pakket of pallet eenvoudig worden gevolgd. Logistieke processen kunnen nog beter op elkaar afgestemd worden en de efficiëntie neem toe. De tracking en tracing kan worden uitgevoerd met barcodes RFID of GPS. 

Jarenlange ervaring in een track & trace systeem op maat

Bij DH hebben we jarenlange ervaring met het integreren en automatiseren van track & trace systemen in de industrie en logistiek. Wij bieden een totale automatisering van productie, logistiek en verpakkings- en palletiserlijnen. Wij werken met volledig eigen software en systemen. Door ons brede aanbod van diensten en producten kunt u voor elke automatiseringsvraag bij ons terecht. Als u bij ons aanklopt voor een track & trace systeem dan onderzoekt ons ervaren team van specialisten uw productieproces grondig en zoekt daar het meest efficiënte systeem bij dat zorgt voor een efficiënter en sneller productieproces. Wij kunnen zorgen voor een complete automatisering oplossing van ERP/MES software tot robotisering.

Turn-key oplossing voor uw track & trace systeem

Als u ons inschakelt voor integratie en automatisering van uw track & trace systeem dan ontzorgen wij u compleet en zorgen voor een turn-key oplossing. Ook kunt u rekenen op persoonlijk contact en korte lijnen. Met een track & trace systeem weet u precies wat er waar en wanneer gebeurt en kunt u risico’s beperken. Service en onderhoud is voor elk systeem belangrijk en daarom bieden wij technische ondersteuning aan op alle technische gebieden van IT, software, mechanica, mechatronica en elektrotechniek. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar zodat wij calamiteiten direct voor u klaar staan. 

 

Wilt u weten wat wij kunnen betekenen in de verbetering van uw productieproces?

Neem dan contact op voor kennismaking en advies: tel. +31 (0)183 500205.

Track en Trace packaging
IA Barcode scanner Logistic systems small