Transport systemen

Wilt u efficiënter en beter transporteren?

LS Slider IA Rollenbaan transportsysteem / sorteersystemen

Transport systemen van DH Automation

Wilt u de transport systemen in uw bedrijf optimaliseren? Bent u op zoek naar een bedrijf dat verstand heeft van logistieke systemen? DH Automation uit Werkendam heeft voor elke automatiseringsvraag de oplossing. Ons aanbod van diensten en producten is breed. Wij zorgen voor totale automatisering van productie, logistiek tot verpakkings- en palletiserlijnen. Wij zijn toonaangevend in de nieuwste innovaties en koploper in de markt zodat u er verzekerd van kunt zijn dat wij voor u een transport systeem ontwikkelen dat perfect bij u past. Wij ontwikkelen efficiënte transport systemen op maat zodat u altijd de beste oplossing krijgt. Interne transport systemen kunnen onder andere bestaan uit rollenbanen, transportbanden, shuttles en traversewagens, pallettransportsystemen, AGV-systemen en mobile robots. Ons technisch DH team bestaat uit meer dan 16 specialisten. Zij hebben alle technisch know-how in huis om voor u een transportsysteem te ontwikkelen dat exact aansluit op uw proces. U zult efficiënter produceren met lagere kosten. Kostenbesparing en efficiency zijn de uitgangspunten bij het verbeteren van uw productieproces. Met onze interne transport systemen worden uw logistieke goederen doelgericht getransporteerd. Van een efficiënt transportsysteem zullen uw medewerkers blij worden; saai, herhalend en belastend werk wordt geautomatiseerd zodat het werk afwisselender wordt.

Een transportsysteem kan onder andere bestaan uit:

  • rollenbanen en transportbanden
  • pallettransportsytemen
  • shuttles en traversewagens
  • AGV-systemen
  • mobile robots

Turn-key oplossing voor transport systemen

Wij vinden een goede relatie met onze klanten erg belangrijk en daarom houden wij de lijnen kort en is er persoonlijk contact. Als u bij ons aanklopt om uw transport systeem te verbeteren dan krijgt u van ons persoonlijk advies en verbeter voorstellen voor uw logistieke proces. Wij ontwikkelen voor u een transport systeem waarbij wij zoveel mogelijk gebruik maken van standaard modules, echter de oplossing is altijd maatwerk. Wij ontzorgen u en bieden turn-key oplossingen. Het transport systeem wordt door ons gebruiksklaar opgeleverd. Tijdens het hele proces houden wij u van alle ontwikkelingen op de hoogte.

Persoonlijk contact over transport systemen

Wij bieden technische ondersteuning op alle technische gebieden van IT, software, mechanica, mechatronica en elektrotechniek. Onze service is snel en deskundig. Bij calamiteiten zijn wij 24 uur per dag oproepbaar. Om storing te voorkomen is preventief onderhoud belangrijk. U kunt hiervoor een service contract afsluiten. Met onze jarenlange ervaring in de industrie en logistiek hebben wij voor elke automatiseringsvraag een oplossing. Wilt u weten wat wij voor uw logistieke proces kunnen betekenen? Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen. Met ons vakmanschap, creativiteit en servicegerichtheid realiseren wij voor u een perfect transport systeem. Wij helpen u graag bij uw bedrijfsgroei!

Wilt u weten wat wij kunnen betekenen in de verbetering van uw productieproces?

Neem dan contact op voor kennismaking en advies: tel. +31 (0)183 500205.

Slider-Stort-en-Bulkgoed
IA Slider industriele automatisering LS Logistiek transport systeem rollenbanen banner
LS Pallet transport rollenbaan