Transportsysteem

Wilt u efficiënter en beter transporteren?

LS Slider IA Rollenbaan transportsysteem / sorteersystemen

Transportsystemen van DH Automation

Een goed transportsysteem is onmisbaar voor een efficiënt logistiek proces. Bent u niet tevreden over uw huidige transportsysteem en zoekt u een specialist met verstand van logistieke transportsystemen? Bij DH Automation uit Werkendam bent u aan het juiste adres als het gaat om automatisering van transportsystemen. Wij hebben voor elke automatiseringsvraag de oplossing en zijn koploper in de markt en toonaangevend in de nieuwste innovaties. Met onze transportsystemen op maat zorgen wij dat uw logistieke proces sneller en efficiënter verloopt. Interne transportsystemen kunnen zijn: rollenbanen, transportbanden, shuttles en traversewagens, pallettransportsystemen, AGV-systemen en mobile robots. Als u bij ons aanklopt om kritisch naar uw transportsysteem te kijken dan onderzoeken wij het logistieke proces nauwkeurig en geven u persoonlijk advies en verbetervoorstellen. DH Automation heeft een breed aanbod van diensten en producten. Wij zorgen voor de totale automatisering van productie, logistiek tot verpakkings- en palletiserlijnen. Ons technisch DH team van meer dan 16 specialisten beschikt over alle technische expertise die zij inzetten om voor u een transportsysteem te ontwikkelen dat perfect aansluit bij uw logistieke proces. Hierbij maken wij zoveel mogelijk gebruik van standaardmodules, echter het eindresultaat is altijd maatwerk.

Een transportsysteem kan onder andere bestaan uit:

  • rollenbanen en transportbanden
  • pallettransportsytemen
  • shuttles en traversewagens
  • AGV-systemen
  • mobile robots

Turn-key oplossing voor transportsystemen

Wij ontzorgen en bieden turn-key oplossingen. Dat betekent dat u alles aan ons kunt overlaten en dat uw transportsysteem bij oplevering gebruiksklaar is. Succesvolle automatisering wordt mede bepaald door een goede relatie. Daarom vinden wij korte lijnen en persoonlijk contact erg belangrijk. Tijdens het hele proces houden wij u van alle ontwikkelingen op de hoogte. Een goede service staat bij ons hoog in het vaandel. Wij bieden een snelle en deskundige service. Stilstand van het productieproces moet te allen tijde worden voorkomen en daarom adviseren wij om te investeren in preventief gepland onderhoud. Bij calamiteiten zijn wij 24 uur per dag op afroep beschikbaar. Uw vergroot uw bedrijfszekerheid door onze technici regelmatig uw transportsysteem te laten controleren. Wij bieden technische ondersteuning op alle technische gebieden van IT, software, mechanica, mechatronica en elektrotechniek.

Vragen over transportsystemen?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen als u uw logistieke proces wilt verbeteren? U kunt altijd contact opnemen voor kennismaking en advies. Onze creativiteit, vakmanschap en service zetten wij graag in om u te helpen bij uw bedrijfsgroei. Ons team gaat graag aan de slag om voor u een transportsysteem te ontwikkelen dat perfect past bij uw logistieke proces. Saai, belastend en herhalend werk behoort tot het verleden met een automatisch transportsysteem.

Wilt u weten wat wij kunnen betekenen in de verbetering van uw productieproces?

Neem dan contact op voor kennismaking en advies: tel. +31 (0)183 500205.

Slider-Stort-en-Bulkgoed
IA Slider industriele automatisering LS Logistiek transport systeem rollenbanen banner
LS Pallet transport rollenbaan